welkom

Welkom bij opa Jan

vrijdag, april 11, 2008

Walgelijk!



Het meest walgelijke programma ooit vertoond. De meest debiele landgenoten nemen deel aan dit programma. Nieuwsgierig als ik ben werpt opa zo af en toe een blik op het scherm, helaas ontstaan dan al snel de braakneigingen vandaar het teiltje naast mijn stoel. Hoezo? Van alles zie je langs komen om beoordeeld te worden door (helaas het te moeten erkennnen) een derderangs circus directeur, een geblondeerde diva die er voor heeft gezorgd dat de uitdrukking "dom blondje"is ontstaan, en een meneer die duidelijk kotst van het format en er alleen maar zit omdat de centjes goed zijn.
Dan staat in de coulissen ene Gerard Joling die men echt af heeft geserveerd aan de zijkant.(lol)
We barsten in Nederland van de meiden die "Twirlen" mijn god ik heb nog nooit zoveel batons als ongeleide projectielen door de lucht zien vliegen als in dit programma. Dan zijn er nog de vaders die hun kinderen voor de rest van hun leven psychische schade toebrengen, maar dat komt doordat pa aspirant notaris is. Je zal toch maar met zo een notaris in zee gaan, ben je dan klaar. De laatste en meest walgelijke categorie zijn zij die vanwege een overleden echtgenote, opa, oma, buurvrouw of weet ik veel, optreden. Succes verzekerd, het blondje laat de tranen rijkelijk stromen, het circusdirecteurtje zit met een brok in de keel en de meneer laat eerst de anderen zeggen, "door naar de volgende ronde" voordat hij zijn mening geeft. Uiteraard wel slim bekeken, want op deze manier kan hij zich geen buil vallen.
Dit is dan de TV op vrijdagavond, geef mij dan "de kooi" daar werd tenminste af en toe nog eens flink van bil gegaan, oh nee, das bijna net zo erg als de dame die met blote tieten een beer van zijn inhoud zat te ontdoen en van zich zelf vond dat zij kunst met een grote K beoefende. Die grote K was bijna zichtbaaar maar het was niet de K van kunst.
Bedankt SBS, bedankt Gerard Joling, voor dit geest verheffend spektakel.

Geen opmerkingen: