welkom

Welkom bij opa Jan

dinsdag, april 29, 2008

Lieve EX schoonzoon

Naar aanleiding van het mailtje dat jij naar de familie hebt gestuurd aangaande de scheiding, (uiteraard niet naar ons want wij zijn de koude kant nietwaar? ) tussen *** en jou, moeten mij toch een paar dingen van het hart.
Ten eerste de toon van je mailtje laat nogal wat te wensen over.
Je bent inderdaad met de deur in huis gevallen maar niet conform de waarheid.
Je bent namelijk vergeten te vertellen, dat je doodleuk bij een andere vrouw zit.
Je bent ook vergeten te vertellen dat je continu met andere dames zit te goochelen die jouw (laat me niet lachen) geestelijke steun zo van node hebben. (Lang leve spelpunt.nl)
Helaas, daar kan jij niets aan doen, deze dames maken gebruik van jouw onbenulligheid, hun enige doel is om zoveel mogelijk huwelijken te ruineren
Ja dat je veranderd bent heeft de familie heus wel door, dat heeft niets te maken met niet goed in je vel zitten, het is gewoon je egoïstische karakter, het denken dat het leven alleen maar bestaat uit hoogtepunten maar daar zal je nu wel achterkomen dat dit niet zo is. Probeer dus niet om meelij op te wekken, jij bent degene die weg is gegaan, die zijn kinderen in de steek heeft gelaten, **** is al groot genoeg maar ****** heb je onherstelbaar beschadigd, daar ben je zeker wel trots op? Dat valt met het “beloofde mobieltje” niet goed te maken.
Dat jij geen verjaardagen meer vierde , daar heb je alleen je EX en je kinderen mee getroffen.
Dat je de familie voor rotte vis hebt uitgemaakt telt nu zeker niet meer mee.
Je gebruikt het woord “respecteren” je hebt nooit geweten wat het woord respect betekent, anders zou je dit niet hebben gedaan.
Je hebt intrek genomen op de camping? Man laat me niet lachen, sinds wanneer heb jij internet op de camping? Je had gewoon moeten mailen, “Ik zit nu bij Andrea” pas dan had je een vent geweest.
Zelfs internet bankieren gaat je niet denderend af, beloven 200 euro naar **** te boeken en het doodleuk niet te doen, bah.
Waarom zou je *** en ***** bedanken? Die deugen in jou ogen toch niet?
Moet ik nog ff verder gaan? Die foto van jou en Andrea die ****** ontdekte was toch niet per ongeluk? Welke lul zet dit soort foto’s op zijn computer? Juist jij! Besef je wat je ****** “je oogappeltje” hebt aangedaan?
Dan toch het lef heeft om een “meelijwekkend” mailtje naar de familie te sturen?
Dank zij ****, weten wij nu ook hoe je de boel verdraait.
Ik begrijp best dat een huwelijk spaak kan lopen maar wees daar dan eerlijk in, maar jij had al nieuwe schoenen voor dat de oude versleten waren.
Sorry ****, dit had ik niet van je verwacht en inderdaad er staat je nog een hoop te wachten.
Wees voorzichtig met dat eind rijden van Roermond naar je werk en v.v.
Let goed op vooral als je moe bent.
Wij zijn niet boos maar ontzettend teleurgesteld en verdrietig.
Teleurgesteld in jou en verdrietig om **** en de kinderen.
Want jij hebt onderdak, maar Joke straks niet, zeker niet over nagedacht.
Sorry, ook dat boeit je zeker niet.

Groetend je EX schoonvader, Jan de Wit

Geen opmerkingen: