welkom

Welkom bij opa Jan

maandag, maart 31, 2008

Erg, Erger, Ergst


Ja ik ben het met u eens, het kan altijd erger. Maar wat Nebahat Albayrak flikt als Nederlandse met 2 paspoorten tart alle grenzen.
Iedereen dacht dat Rita Verdonk heftig was, vergeet het, bij Nebahat vergeleken is Rita maar een watje!
Of zou het iets te maken hebben met Nebahats Islamitische achtergrond. De feiten, Rita Verdonk heeft indertijd beloofd dat Iraanse homo's om veiligheidsredenen niet naar Iran zouden worden terug gezonden! Dank je wel Rita, maar nu zit er zo'n dubbele paspoort muts die Seyed Mehdi Kazemi (19 jaar)gewoon ff enkele reis Iran wil sturen, met andere woorden enkele reis de doodstraf.
Ook PVDA, aan haar opleiding kan het niet liggen, zij heeft namelijk internationaal en Europees recht gestudeerd, zij heeft of tijdens haar studie zitten slapen en heeft door haar dubbele paspoort een kruiwagen gehad of zij denkt te weten dat homo's (zoals velen met en zonder dubbele paspoorten)van de Euromast gegooid moeten worden maar aangezien dit hier niet mag moet hij gewoon naar Iran, nietwaar Nebahat? Kijk maar eens goed naar onderstaand plaatje waar straks door jou toedoen het hoofd van Medhi zou kunnen hangen,
ware het niet dat de Engelse Jacqui Smith
jou tegenhanger in the UK uiteraard met "één" paspoort besloten heeft om hem voorlopig in Engeland te laten omdat zij ( shame on you Nebahat) weet dat er sinds 1979 al 4000 homo's en lesbiennes zijn opgehangen!
Wordt het zo langzamerhand geen tijd dat jij je Nederlandse paspoort in gaat leveren en fijn terug gaat naar je moederland?

1 opmerking:

Anoniem zei

Wat een wereld vrouw is deze Jacqui Smith!
Deze dame zou geridderd moeten worden in de “Ridder van de gouden leeuw?
En “Nebahat Albayrak”een schop onder haar KONT!
Met haar discriminatie ten opzichte van “HOMO”
Als hun God “ALLAH”: Dan zo vredelievend is waarom heeft hij bij het ontwikkelen van het kind “HOMO of Lesbienne” dan niet in gegrepen bij de geboorte? Als je hier goed over nadenk dan is: “ALLAH”een Sadist! Hierbij zou ik mij niet willen voegen als bij mij de dood toetreed!
Geef mij dan maar het Christelijke geloof dat predikt liefde en vergeving.
En alle slechte dingen die een ieder aanhaalt is waarschijnlijk geschreven om het gepeupel onder de duim te houden. En als “Kerkvorst” een goed leven te leiden en de macht naar je toe te trekken?