welkom

Welkom bij opa Jan

zondag, maart 09, 2008

Zonde.

Ondank is 's werelds loon sprak mijn grootmoeder zaliger, het is maar goed dat zij deze tijd niet meer heeft mogen beleven, zij had het rode vaandel van stal gehaald en was zeker weten gaan demonstreren, hoezo vraagt u?
Kijk in de jaren sinds de ontwikkelingshulp bestaat hebben wij al miljarden in dat door God vergeten Afghanistan gestopt, Nederlandse jongens geven daar hun leven voor een stelletje baardapen en woestijnratten.
De belastingbetaler heeft in de loop der jaren en nog steeds zijn steentje bijgedragen.
Overzicht ontwikkelingshulp Afghanistan
Op de internationale donorconferentie voor Afghanistan (Tokio, 21 & 22 januari) zegde minister Herfkens namens Nederland 70 miljoen Euro toe voor 2002; 30 miljoen voor humanitaire hulpverlening en 40 miljoen voor herstel en wederopbouw.U weet wel het mens dat 200.000 euro ten onrechte heeft ontvangen en niet terug hoeft te betalen.
Dan hebben we nog ene meneer Koenders die op 17 december 2007 een contract van totaal 34 miljoen euro tekende met een Duitse ontwikkelingsorganisatie die actief is in Uruzgan (Afghanistan).

Dan nog te moeten constateren dat het land zoals te lezen valt;
‘Goudmijnen: Afghanistan steenrijk’
KABUL - Afghanistan is zo rijk aan bodemschatten, dat het verarmde land over vijf jaar geen ontwikkelingshulp meer nodig heeft.

Schunnig dat de Nederlandse regering niet het lef heeft om op te treden tegen onderstaand wangedrag, door onmiddelijk alle geldstromen richting Afghanistan op te schorten.

1 opmerking:

Anoniem zei

Het spreekwoord zegt het al!

Hulpverlening is geld geven aan rijke mensen in “Arme” Landen
Van “Arme” mensen uit rijke landen!

En dan via de "Rijke Arme" je bankrekening te laten spekken?

“WIE DOET JE WAT”