welkom

Welkom bij opa Jan

maandag, maart 31, 2008

Om moe van te worden

Oud-Kamerlid Mohamed Rabbae, u kent hem wel, die man die krom Nederlands praat,doet aangifte tegen Wilders.
Hij wil dat de PVV-voorman wordt vervolgd omdat de politicus naar zijn mening met de film oproept tot haat tegen moslims.
Hij doet dat als voorzitter van het Landelijk Beraad Marokkanen, liet hij weten.
Nu heeft opa niet het idee dat weldenkende Marokkanen zitten te wachten op inmenging van de oud Groen Linkser die graag weer in de picture komt, kost wat het kost!
Als hij dan toch zo graag wil procederen laat hij dan gelijk even Abu Bakar Bashir een proces aan zijn broek dan vanwege zijn uitlatingen tegen toeristen in Indonesia, quote;,,Als er hier ongelovigen komen, sla ze in elkaar. Tolereer ze niet'', stelde de man die wordt gezien als spiritueel van de terreurbeweging Jemaah Islamiya. In de preek vergeleek hij niet-moslims met krioelende ,,wormen, slangen, maden''.
Als je dan nog even door gaat Mohammedje pak je gelijk deze eikel mee.
Al-Qa'ida's tweede man Ayman al-Zawahiri heeft moslims in een audioboodschap opgeroepen IsraĆ«l en andere Westerse doelen aan te vallen.‘Tref de Joden en de Amerikanen en al die anderen die betrokken waren bij de agressie tegen moslims,’ aldus Al-Zawahiri op de opname.
Kijk dan ben je in mijn ogen eerlijk maar om alleen een proces tegen Wilders aan te spannen vanwege een stukje broddelwerk hetgeen mijn kleindochter van 9 waarschijnlijk beter had gedaan, maakt je net zoals Louis van Gaal gisteren tot het lachertje van de week.

links Parool, Limburgs Dagblad, Elsevier

Geen opmerkingen: