welkom

Welkom bij opa Jan

donderdag, maart 13, 2008

De Norm

Ja wat is de norm, meningen kunnen daar over verschillen, maar bij de opper moefti van Amsterdam is daar erg veel ruimte voor. Uiteraard is dit een goede rode traditie, krom praten wat recht is en recht lullen wat krom is.
In eerste instantie vond de groot moefti dat de straat coaches betaald van uw en mijn belastingcenten niet verplicht zijn handen te schudden. Maarrrrrrrr;

AMSTERDAM - Burgemeester Job Cohen vindt dat hij een fout heeft gemaakt in het debat over handen schudden. Want........'Hand geven is de norm'

Cohen riep een golf van kritiek over zich af toen hij vorige maand in de gemeenteraad zei dat hij er geen moeite mee had als straatcoaches en gezinsbezoekers om religieuze redenen weigeren vrouwen een hand te geven. Tal van kopstukken uit zijn eigen PvdA, onder wie partijleider Wouter Bos, verwierpen die opstelling.

En hoe verzint de kwal het, "Cohen zei toen ook dat het juist een teken van respect kan zijn als mannen vrouwen geen hand geven."

Soms vraag ik me af uit welk vreemdsoortig joods ei deze eikel gekropen is.
Altijd maar draaien, dreutelen en laveren om vooral de allochtone kiezer maar niet voor de schenen te schoppen.

Om te demonstreren hoe verknipt de PVDA wel is komt mevrouw Ellen Vogelmuts minister voor integratie vertellen;"Cohen beslist zelf over handen schudden."
DEN HAAG - Burgemeester Job Cohen van Amsterdam is vrij om zeggen dat straatcoaches die door de gemeente worden ingehuurd op basis van hun geloof vrouwen geen hand hoeven te geven.
Met zulk soort leidende figuren is de sharia binnen de kortst mogelijke tijd ingevoerd.

Tenzij er meer figuren als Pat Condell opstaan, mensen die tegengas durven te geven, klik op link

Geen opmerkingen: