welkom

Welkom bij opa Jan

donderdag, september 06, 2007

ff kotsen

RiekeltPasterkamp (gereformeerd journalist) in gesprek met diverse militairen die naar Uruzgan zijn uitgezonden. Velen geven daarin blijk van hun geloof in God, zoals Hans die aangeeft hoe moeilijk het is om daadwerkelijk in gevecht te raken. ,,Het is in een vuurgevecht zijn leven of dat van mij. Voor christen-militairen geeft dat een extra dimensie. Voor degene die je door de loop van je wapen aankijkt, wordt het immers ook eeuwigheid.
Terwijl zo iemand waarschijnlijk sterft zonder kennis te hebben van Gods Woord.’’
"

Van Middelkoop (minister Christen Unie) noemde het bemoedigend dat vele geïnterviewden in hun geloof een innerlijke rechtvaardiging zien voor de missie in Uruzgan.

Geef me ff een teiltje, religie is echt te dwaas voor woorden.

God is liefde
Islam is liefde

Maar ze maken elkaar wel af! Wat staat er ook weer in de bijbel, gereformeerde meneer Pasterkamp?
Juist;
Jesaja 2 vers 4 "En Hij zal rechten onder de heidenen, en bestraffen vele volken; en zij zullen hun zwaarden slaan tot spaden, en hun spiesen tot sikkelen; het ene volk zal tegen het andere volk geen zwaard opheffen, en zij zullen geen oorlog meer leren.
Dus ga gewoon door op het ingeslagen pad en ik beloof U zowel Christen als Islamiet,dat dit uw deel zal zijn:
Matheus 26 vers 52; Toen zeide Jezus tot hem: Keer uw zwaard weder in zijn plaats; want allen, die het zwaard nemen, zullen door het zwaard vergaan.

Geen opmerkingen: