welkom

Welkom bij opa Jan

vrijdag, september 21, 2007

Is het vreemd?

dat mensen het spoor bijster zijn,
het CDA zetels verliest, dat de PVDA zetels verliest, dat de VVD zetels verliest.
Ik denk dat zij blij mogen zijn dat er geen verkiezingen voor de deur staan.
Het grote probleem in de Nederlandse politiek is dat men het "not done" vind om een ferm standpunt in te nemen. Wij, de Nederlandse kiezers worden niet voor vol aangezien, dat is de grootste fout die veel kabinetten hebben gemaakt.
Door niet naar de kiezer te luisteren hebben zij bereikt dat de overstap naar uiterst rechtse partijen steeds makkelijker wordt omdat zij de enige zijn die de onvrede onder de mensen zichtbaar maken.
Als in Utrecht tendentieus door de politie en B&W besloten wordt om een hek te plaatsen zodat mensen in feite gevangenen zijn in hun eigen wijk en dit rechtvaardigen met de woorden "tijdens de Ramadan vindt meer criminaliteit plaats", dan "discrimineer" je een bepaalde bevolkings groep en dat is nu precies wat men de heer Wilders verwijt, alleen daar hoor je niemand over.
Maar je zet wel weer met toestemming van de overheid 2 bevolkings groepen tegen elkaar op!
Wanneer komt men er nu eens eerlijk voor uit dat de Nederlandse samenleving met een probleem zit, wat ontstaan is door het constant goedpraten van zaken die niet deugen.
Als de heer Balkenende het gaat opnemen voor Moslims in de 2e kamer en er ook nog een CU figuur een beetje de Jan Lul van het christendom gaat uithangen met onderstaande boodschap
vrijdag 21 september 2007 14:32
'Christenen moeten pact sluiten met islam'
door onze redacteur Aaldert van Soest
Christenen en Moslims moeten een 'pact' sluiten, betoogde hoogleraar en ChristenUnie-senator Egbert Schuurman gisteren bij zijn afscheid.

Dan vraag ik me af waar zijn we nu mee bezig. De criminaliteit, het terrorisme, het niet willen aanpassen aan de Nederlandse maatschappij heeft geen fuck te maken met het Christendom of de Islam.
Dat heeft gewoon te maken met het te lang gedogen van dwarse opstandige neder en mede landers. Het gaat allemaal te makkelijk toch?
Alles oplossen via een "kopje thee"
Geloof me wij zijn het lachertje van Europa.

Geen opmerkingen: