welkom

Welkom bij opa Jan

donderdag, september 13, 2007

Franse toestanden?

Bos is bang voor Franse toestanden
Er dreigen ook in Nederland rellen in achterstandwijken als het onderlinge onbegrip tussen autochtonen en allochtonen niet afneemt.
Dat zegt vicepremier Wouter Bos (PvdA)
Hij vindt dat ,,het wij-zijgevoel'' alleen maar is toegenomen en is daarom bang dat als we dit blijven negeren dezelfde toestanden gaan ontstaan als in Frankrijk 2005.
Tjonge wat een helder inzicht van onze "knuffelaar" en dan komt het;
Bos ziet het als zijn ,,grootste opdracht'' er ,,streng maar rechtvaardig voor te zorgen dat allochtone jongeren kansen krijgen om mee te doen en dat ze die ook grijpen.''

Ga je gang Wouter, er wonen in mijn omgeving een heel stel jonge lanterfanters die een hekel hebben aan werkwoorden, dus helemaal aan werken die door jullie geknuffel precies de mazen van het net weten te vinden en dus een uitkering krijgen,fijn gesubsidieerd worden, de staat voor hun kinderen laat zorgen en als klap op de vuurpijl nog samenwonen ook.
Wat lees ik dan in de krant van vandaag?

Nederlander heeft weer goede moed
82 procent zegt gelukkig te zijn

Dorien Pels
Nederland is weer uit het dal geklommen: 82 procent van de Nederlanders is gelukkig tot zeer gelukkig, meer mensen hebben een baan en het inkomen is gegroeid.
„Die kloof lijkt zich te dichten. Allochtonen, jongeren en ouderen hebben het financieel iets beter.

Mag ik ff lachen,Dorien Pels? Ben je het spoor niet een beetje bijster, je bedoelt waarschijnlijk 82 procent is niet gelukkig met de gang van zaken.

Als men jou het bovenstaande voorgeschoteld heeft, kunnen we met recht zeggen:
Wat een volk van hypocrieten zijn we toch!

Geen opmerkingen: