welkom

Welkom bij opa Jan

dinsdag, september 25, 2007

PVDA














Of hoe maak ik mezelf lachend belachelijk.

'PvdA pleegt zelfmoord bij afwijzen referendum'
dinsdag 25 september 2007 08:09
De PvdA pleegt politieke zelfmoord als de partij een referendum over het nieuwe Europese verdrag afwijst. 'Een nee van ons geeft de SP en de PVV geen munitie in handen, maar een bazooka om ons aan flarden te schieten.'aldus voormalig PvdA-Kamerlid Niesco Dubbelboer.

En wat gebeurt er? JaJa
Fractie PvdA wil geen EU-referendum

DEN HAAG - De Tweede Kamerfractie van de PvdA is tegen een referendum voor het nieuwe Europese verdrag. Dat is de uitkomst van het fractieberaad dinsdag, zo heeft vice-fractievoorzitter Mariƫtte Hamer bekendgemaakt.

Ik begrijp de dwazen niet die steeds maar op de PvdA blijven stemmen omdat ze dat vroeger zo geleerd hebben. Denken zij nu werkelijk dat de PvdA nog opkomt voor de gewone man?
Of zijn het mensen die niet snappen hoeveel vuile streken je met mooie woorden kunt flikken, die niet kunnen geloven dat een partij rot en corrupt kan zijn.
Dat die partij alleen nog wordt bevolkt door lieden die met alle liefde bereid zijn in ruil voor het pluche hun ziel en zaligheid te verloochenen, en al draaiend elke leugen als waarheid te verkondigen. Jaja, voor de PvdA telt iedereen mee!

Als ik aan de PvdA denk dan doemt een rottende berg van stinkend afval in mijn gedachten op,of een overvolle beerput c.q septitank waar de ontlasting van een compleet vaarseizoen inzit.
In haar strijd om kamerzetels is de PvdA een partijpolitieke vuilnisbelt geworden, waar de onwelvoeglijke kuddemens zijn overtollige en halfafgekloven idealisme deponeert.
Daarom is de PvdA bij uitstek een partij geworden waarin alleen politici met de meest bedenkelijke drijfveren kunnen gedijen .
Een vuilnisbelt trekt nou eenmaal schimmels en ratten aan.

1 opmerking:

Anoniem zei

Waar over praten zij die twee daar op dat………..Foto?

Woutertje zij heb je de laatste nieuwe mop al gehoord!

Vertel je maakt mij nieuwsgierig?

Veel beloven weinig geven doet een gek in vreugde leven!

Ha Ha Ha Dat is de grootste verkiezing MOP sinds” Colijn” aftrad
Die houden wij er in Ha Ha Ha.Ha Ha .