welkom

Welkom bij opa Jan

zaterdag, juli 14, 2007

Shame!

Drie partijen, drie maal driewerf "hoera"! De PVDA, de SP en Groen Links. Je gelooft toch niet wat je allemaal hoort en ziet. Laten we beginnen met de PVDA, natuurlijk weten we al dat dit de grootste knuffelpartij van Nederland is, maar wat minister Ella Vogelaar flikt is werkelijk ongeloofwaardig. In Elsevier liet zij dd woensdag 14 februari 2007 12:26 optekenen;


Quote "'Een overtuigd leninist-marxist ben ik nooit geworden, meer een sympathisant. Ik colporteerde weleens met het partijorgaan De Waarheid, maar verkocht niet zo best."
Deze vrouw presteert het om gespeend van enig begrip van religie nu te verklaren;
'Nederland krijgt joods-christelijke-islamitische traditie'
Amsterdam, 14 juli. De islamitische cultuur nestelt zich zo diepgaand in de Nederlandse samenleving dat op de lange duur gesproken kan worden van een land dat uitgaat van een 'joods-christelijke-islamitische traditie'.

Vogelaar hoopt een einde te maken aan het negativisme en de angst voor de Islam. ,,Ik wil moslims helpen zich hier thuis te voelen. Islam en moslims moeten zich hier kunnen wortelen, juist omdat moslims ook burgers zijn van dit land.''

Typisch PVDA geneuzel, ze vraagt zich niet af of de moslim dit wel wil, ze begrijpt ook waarschijnlijk niet dat de Islam voor moslims "de enige ware religie is" en dat alle westerlingen (lees religies) de sharia zullen moeten accepteren, en dat mijn homofiele buurman en mijn lesbische vriendin met het hoofd naar beneden van de Euromast moeten worden gegooid.
Het enige wat deze muts bereikt is dat het racisme in heviger mate de kop gaat opsteken dan al het geval is. Bedankt Ella, is het mogelijk dat je weer snel sokken gaat stoppen, achter de aanrecht staan of iets dergelijks?

Dan komen we weer bij de SP daar wordt het ook steeds gekker. Zoals u weet werd het weblog op SP.nl van Düzgün Yildirim gesloten om voor de SP moverende redenen.Maar het weblog van mevrouw Anja Meulenbelt,
zie link "SP", mag gewoon blijven bestaan, terwijl er toch dingen opstaan die bij een kritisch persoon enige twijfels doen ontstaan aangaande haar betrokkenheid bij de Palestijnse zaak. Bijvoorbeeld zij is getrouwd met Khaled Abu Zaid die openlijk heeft bekend;
"Voor mij luidde deze periode een nieuwe fase van politiek bewustzijn in, met de vraag: waar staan we, wat zijn onze dromen, wat is onze hoop voor de toekomst, willen we voor eeuwig onder een bezetting leven? Dus sloot ik me aan bij de Fatah beweging, de beweging die een revolutie wilde beginnen om de Palestijnen te bevrijden, om geheel Palestina te bevrijden van de Israëlische bezetting. We begonnen ons te organiseren in kleine verzetsgroepen, en ik leidde twee groepen, een voor mannen en een voor vrouwen. Ik gaf ze les in verzetswerk, en hoe je wapens en explosieven moest gebruiken.Tjonge wat zakt de partij diep weg, waarvan opa nog in 1972 aan de wieg heeft gestaan. Het zou nog zo'n ramp niet zijn maar op 10 juni 2003 werd Anja Meulenbelt geïnstalleerd als Eerste-Kamerlid voor de SP.
Zij is bij de SP een relatieve nieuwkomer.

Daar zit ze verdomme om onze belangen te behartigen en niet om zich druk te maken over Fatah strijders die ook in Nederland van zich deden spreken, of zijn we dat vergeten mevrouw Meulenbelt en heer van Bommel?
Aanslag in Nederland
Op 6 februari 1972 plaatsten Fatah-terroristen twee bommen bij verdeelstations van de Gasunie. Eén wordt tijdig ontdekt, de ander zorgde voor veel schade.
Dan nog ff tot slot dit, Ergernis over Kamerleden na bezoek Hamas
Door een onzer redacteuren
Den Haag, 14 juli. Drie Tweede Kamerleden die in een parlementaire delegatie door het Midden-Oosten reizen, hebben tot woede van de overige deelnemers gisteravond een ontmoeting gehad met Hamas-vertegenwoordigers.
De Kamerleden
Van Dam (PvdA),
Van Bommel (SP)

en Peters (GroenLinks
)








hielden de niet tevoren bekendgemaakte ontmoeting in de Syrische hoofdstad Damascus.
Met democratisch gemaakte afspraken hebben deze mensen niets van doen.
Met zulke politici als vrienden heb je geen vijanden meer nodig.

1 opmerking:

Likoed Nederland zei

Wie neemt Anja Meulenbelt nog serieus?
Als je haar mening in twijfel trekt reageert ze op een toon die werkelijk verschrikkelijk is.
En de inhoudelijke reactie die keihard aantoont dat het juist zij is die kletst, censureert ze op haar site!
Zie: http://www.likud.nl/schild.html