welkom

Welkom bij opa Jan

vrijdag, juli 20, 2007

'Begin van genocide in Irak'

20 juli 2007 Nederlands Dagblad

MOSUL/BAGDAD - Er vindt in Irak een 'beginnende genocide' plaats onder christenen. Om dat te bewijzen documenteerde het Internationaal Assyrisch Persbureau AINA 268 moorden en kruisigingen in de afgelopen vier jaar.

De voorbeelden zijn gruwelijk: een twee maanden oude baby werd ontvoerd, onthoofd, geroosterd en op een rijstbed terugbezorgd aan de ouders.
De veertienjarige Ayad Tariq werd onthoofd omdat hij ,,een vuile christelijke zondaar'' was.

Een andere jongen van veertien werd gekruisigd in Al-Basra.

De priester Paulos Iskander werd ontvoerd, onthoofd en van zijn ledematen ontdaan.

Op 3 juni 2007 vertrokken priester Ragheed Ganni en de diakenen Basman Yousef Daud, Wahid Hanna Isho en Gassan Isam Bidawed uit de Kerk van de Heilige Geest in Mosul, waar ze om half acht 's avonds een dienst hadden gehad. ,,Ze werden gedood door een regen van kogels van een groep mannen met geweren. Ze werden op honderd meter afstand van de kerk onderschept, toen ze in de auto van de priester naar huis reden.'' De mannen lagen zwaargewond in hun auto, die vervolgens door de aanvallers werd voorzien van explosieven, zodat omstanders niet te hulp konden schieten.

Nederland
Haagse imam opnieuw in opspraak

Imam Sjeik Fawaz Jneid van de As-Soennah-moskee heeft opnieuw voor opschudding gezorgd. Op de website van de Haagse moskee wordt de professor en publicist Afshin Ellian omschreven als een kwaadaardig gezwel.

Dat is dezelfde Imam die drie weken voor de dood van Theo van Gogh ook over hem een fatwah uitsprak.

De PVDA aan de hand van Wouter Bos en mevrouw Vogeldinges mogen dan hopen op een Joods-Christelijk-Islamitische cultuur met Islamitisch bankieren, maar is het dan erg dat ik me op z'n Hollands gezegd door deze mensen verneukt voel?

Geen opmerkingen: