welkom

Welkom bij opa Jan

zondag, juli 29, 2007

Retteketet


naar Beter Bed

Beter Bed kan me nog meer vertellen, volgens de reclames zijn zij uniek, het lijkt wel of je het voor niets krijgt maar niets is minder waar.
Stel jonge vrienden van me, kochten er een bed en een linnenkast, uiteraard bouwpakketten, gemaakt volgens de huidige Nederlandse Beter Bed richtlijnen.
Het bed, in wezen het belangrijkste in het leven van een jong stel, opa is ook jong geweest, kon de toets van het inleggen wel doorstaan, het was niet dat je zei gutte gut wat een kraakloos en wiebel loos bed, maar het voldeed aan de eisen. De linnenkast werd echter een ramp, het woord ramp is nog erg voorzichtig uitgedrukt. Wat gebeurd? Na veel kijken op een bouwtekening, die waarschijnlijk door een Beter Bed bouwer tijdens of na een orgie was gemaakt, lukte het om iets wat op een linnenkast leek neer te zetten. Echter tijdens het op zijn plaats schuiven van het Beter Bed Linnenkast gevaarte gebeurde het ergste wat er voor te stellen valt. Met een zucht en een kreun stortte het geval in elkaar. De stukken spaanplaat vlogen hen om de oren. Achteraf gezien een logisch gevolg van de kunde der Beter Bed Linnenkast ontwerper. U moet zich voorstellen dat men voor het ding de goedkoopste spaanplaat met een dikte van 15 mm heeft gebruikt. Aan de kopse kanten heeft men gaten geboord van 8 mm dus blijft aan beide zijden een stukje van 3,5 mm over, daar draagt dus het gehele gevaarte op. Geweldig ontworpen, grote klasse. Garantie? Vergeet het! Hulp vergeet het! Schadevergoeding vergeet het!
Retteketet weg met Beter Bed.
Moraal van dit verhaal, laat je door zo’n klote Beter Bed verkoper geen oor aannaaien je denkt iets voor een leuk prijsje bemachtigd te hebben maar je komt van een koude kermis thuis.
Wie overkomt weer zoiets, juist de man met het kleinste inkomen. Dag vakantiegeld. Opa hoopt dat Beter Bed wat minder op de beurskoersen gaat letten maar wat meer op de beurs van de kleine man.

Vrijdag 13 Juli 2007 08:44
(tbm) - Amsterdam (BETTEN BEURSMEDIA NEWS) - Beter Bed verwacht dat de nettowinst over het eerste halfjaar 2007 circa 40% hoger zal zijn dan over het eerste halfjaar van vorig jaar. Dat heeft het bedrijf vrijdag bekendgemaakt bij de publicatie van de omzetcijfers over het tweede kwartaal. Eerder werd nog uitgegaan van een groei van de nettowinst met 35%.

Met dank aan Leen en Anita en nog vele anderen gedupeerden.

2 opmerkingen:

IngKey zei

Wat ben je toch een lekkere ouwe mopperkont, haha! :-)

Anoniem zei

Opa, hebben die vrienden van je geen rechtsbijstandsverzekering? Volgens mij kan die ze wel helpen en er wat uitslepen voor ze!!
Miranda