welkom

Welkom bij opa Jan

zondag, juli 08, 2007

Al Gore "the preacher"


Als je geen president kan worden moet je toch iets anders. Dus heeft Al besloten het klimaat te gaan redden en verdomd de hele wereld en onze complete linkse kliek doet er aan mee. Echter Al had beter iets anders kunnen doen bijvoorbeeld zijn zoon opvoeden;
De zoon van Al Gore is woensdag in Californië gearresteerd wegens marihuanabezit. Dat heeft de politie bekendgemaakt. De 24-jarige Al Gore III reed met 160 kilometer per uur op de San Diego Freeway toen de politie hem aanhield.
Bovendien is Al een enorme hypocriet waarom?
De eikel van een Al Gore, gebruikt in zijn landhuis in de VS in één maand tijd het dubbele van van een doorsnee Amerikaans gezin in één jaar tijd.

Slechts de aardgasrekening van Gore bedroeg vorig jaar al gemiddeld 1080 dollar per maand!
Link naar artikel waarin een vernietigend artikel over deze eikel staat.
Let vooral op deze zin in het artikel "Research has found that Gore deserves a gold statue for hypocrisy."
En van zo'n vent krijgt Femke Halsema een orgasme?




Energiezuinige AL Gore in zijn kantoor.
4 knotsen van beeldschermen.




Ik weet niet hoe het met u is, maar dat maffe kermisgedoe rondom het broeikaseffect gaat me stierlijk vervelen. Leef sinds jaar en dag redelijk milieubewust.Rook niet, rij geen auto, doe alles lopend of op de fiets, ga zuinig met energie om maar vandaag de dag is het milieu “koel!”
De een na de andere campagne wordt bedacht door reclamebureaus, in opdracht van politiek, media en het bedrijfsleven. Met als doel de consument milieubewuster te maken, in plaats van zichzelf. Aandacht voor het milieu is dan ook vooral gezellig, amusement. In feite gaat het nergens over!
Waarom niet?
Enkele babes van BNN hebben gretig gebruik hebben gemaakt van de faciliteiten van de NOS door tijdens het Weerpraatje, het dagelijkse journalistieke hoogtepunt van het 8uur journaal, de consument te vertellen dat het slecht gaat met het klimaat. Zucht. Na afloop reed een ieder afzonderlijk weer vol gas naar huis. In elk geval weer enige duizenden euro's rijker. Zo doen ze dat, in Hilversum. Actievoeren en rijk worden.
Over energiebesparende uitvindingen, de een nog stompzinniger dan de ander. Deze idioterie beleefde zaterdag z'n hoogtepunt, of beter gezegd dieptepunt, met een popconcert in Amsterdam. Het scheen onderdeel uit te maken van een wereldwijd concertprogramma, onder de naam Live Earth er was echter geen hondelul te bekennen, zie volgende link: Live Earth Nederland
Je organiseert een concert, trekt een blik BN'ers open, contracteert wat populaire bands, en kassa! Dat al die toppertjes die je programmeert zelf met benzineslurpende terreinwagens rijden, tig keer per jaar de wereld over vliegen, gigantische villa's bewonen, dat speelt geen rol.
De voornaamste reden voor artiesten om deel te nemen aan deze klimaatshow is, uiteraard eigenbelang. Dat geldt zeker voor de omroepen, die nóg hogere kijkcijfers en dito staatssteun nastreven. Een kleine miljard euro per jaar is kennelijk niet genoeg. Het werkelijke doel dat Al Gore met zijn pr-show beoogt, is het in het zadel helpen van Hillary Clinton, maar denk nou niet dat de kerncentrales en olie-installaties in de VS op slot gaan zodra de Democraten aan de macht zijn.
Onderwijl besluit ons grauwgrijze kabinet om vier nieuwe kolencentrales te bouwen, en sluit minister Cramer van VROM met een grimas zelfs niet uit dat er nieuwe kerncentrales worden gebouwd. Misdadig gewoon. Men wil ons zelf de gezellige gloeilamp verbieden.
Niemand komt met zijn tengels aan mijn gloeilampen! Ik pas ervoor om voor die enge PvdA-heks zo'n gruwelijke op tl-buis gelijkende staaf in mijn sfeerlampen te draaien.
Zoals gezegd heb ik het helemaal gehad met het milieu. Voorlopig stook ik me weer lekker suf in m'n woning,laat alle let op alle gloeilampen branden, ga een half uur onder de warme douche staan en heb gewoon ff schijt aan de milieu maffia. Waarvan acte! Mensen, laat je niet gek maken, doe net als Al Gore lul d'r over maar ga gewoon je gang en zie dat je er wijzer van wordt.

Geen opmerkingen: