welkom

Welkom bij opa Jan

dinsdag, juli 10, 2007

Pliessie

Konijnen voor lol doodgeknuppeld
door Tjerk de Vries en Gijbert Termaat
AMSTERDAM - Allochtone jongeren knuppelen in het Amsterdamse Sloterdijk voor de lol konijnen dood. Buschauffeurs en trambestuurders die in het bedrijvengebied rijden, zeggen geregeld te zien dat de jongeren de diertjes met katapulten en stokken belagen.
Bij de politie weet men van niets. "In onze systemen staat niets over konijnen", zegt een woordvoerster. "Maar dat wil niet zeggen dat er niets gebeurt. Daar zijn ze allemaal lid van PVDA zij knuffelen gaarne!

Trouwens de politie heeft andere prioriteiten zoals u weet, die voornamelijk bestaan uit het niet optreden tegen mensen die een ander mens doodmartelen.Regels zijn regels toch? Dat pistool gebruik je niet tegen moordenaars en de pepperspray is goed voor oude dametjes.
Maar de Rijksrecherche heeft een onderzoek ingesteld naar het politieoptreden bij de moord op een 28-jarige man in de Rotterdamse deelgemeente Pernis.
Volgens omwonenden zouden twee agenten in de nacht van 15 op 16 juni bijna een half uur voor de woning aan de Pastoriedijk hebben staan wachten, terwijl het slachtoffer om hulp riep.
Opa denkt dat zij hem niet hebben verstaan of waren het schijtlijsters die liever op de achtergrond blijven als het gevaarlijk wordt maar loop of fiets niet door het rode licht want dan zijn het "macho's" die u zonder pardon op de bon slingeren.
Of een cameraman in zijn beroep hinderen die een opname maakt van een aanrijding veroorzakende dronken Pool. Pas na de koffie met 8 man en vrouw verschijnen om hem het werken onmogelijk te maken in de tussentijd de dronken Pool de dronken Pool latend.
En een medelander die aan de cameraman toevertrouwd dat we in een politiestaat leven, gut de man zit er niet eens zo ver naast.
Daarna een voorlichter die telefonisch laat weten dat deze opname niet uitgezonden mag worden, ies lache tog?luister maar.
Om de dag af te ronden hier het filmpje van Rutger, let vooral op die dikke muts met haar vetrollen.
Ja opa is een fervent Geen Stijl bezoeker, daar beleef je wel eens wat.

Geen opmerkingen: