welkom

Welkom bij opa Jan

donderdag, juli 12, 2007

Poten Rammen

Dank zij het geknuffel van onze overheid glijdt Nederland steeds meer af naar een primitief bananen republiekje. Door de intolerantie van de Islam en de slappe hap die ons land regeert komen we steeds meer koppen in de krant tegen zoals deze;

Drie Marokkaanse jongeren hebben een 38-jarige Amsterdammer in elkaar geslagen en daarna onder dwang urenlang in het water van het Rembrandtpark laten zwemmen, terwijl ze stokken en takken naar hem gooiden.

Twee mannen (37 en 45 jaar) zijn in de nacht van donderdag 28 op vrijdag 29 juni in de Reguliersdwarsstraat ter hoogte van de Vijzelstraat in de gemeente Amsterdam mishandeld door een groep van zes personen. Vermoedelijk zijn de slachtoffers mishandeld omdat zij homoseksueel zijn. Vier van de verdachten zijn van Marokkaanse -, één van Surinaamse - en één van Turkse komaf.
Deze week hebben zich al zes homo's bij de politie gemeld, waarbij het zeker gaat om vier nieuwe gevallen. Eén daarvan is ook gepleegd door de eerder aangehouden groep.

Ook Nederlandse militairen vonden het leuk om homo's in elkaar te rammen. Zo fokt de éne groep de andere op.

Tijdens een werkbezoek aan een school in Amsterdam zei een Marokkaanse jongen dat homo’s uit het raam moeten worden gegooid. De reactie van minister Plasterk was: “Ik heb er maar een grapje over gemaakt”. Een grapje! En dat zit dan in het kabinet met nota bene homo-emancipatiebeleid in zijn portefeuille…
Kijk met een minister Plasterkerk, lang leve de lol, die zulke dingen zegt, kun je op je klompen aan voelen komen dat het nooit meer goed komt in dit Rood en Groen geregeerde kikkerlandje.

Opa is vroeger in veel landen van de wereld geweest, maar heeft zich altijd aangepast aan de normen en waarden van het land ook al waren zij strijdig met zijn gevoelens.
Als de regels en wetten van een land je niet aanstaan moet je op z'n Hollands gezegd gewoon "oprotten" naar het land waar ze jou normen wel respecteren.

Hou me ten goede, ik ben geen racist, heb heerlijke buren van Marokkaanse, Turkse, Italiaanse, Chileense, Colombiaanse, zelfs van Nederlandse afkomst, we staan altijd voor elkaar klaar. Maar ik heb ook heel fijne homo seksuele vrienden en vriendinnen, gek he, ik hou van allemaal
"Das tog nie so moeilijk?"

1 opmerking:

Anoniem zei

Hoe zou ons landje er uit zien als al die buitenlanders, met name marocanen en surinamers gewoon er niet zouden zijn? De turken met hun eere moorden mogen ook "oprotten". Die leven nog in de pre-history. De Chinezen proberen er tenmindste wat van te maken. Maar aanpassen in het land waar je bent hebben zij allen nog nooit van gehoord! Ook hier zijn afgelopen nacht 6 auto's in de brand gestoken. Het waren wéér geen Nederlanders. Zelfs op TV veroordelen zij ons. Het zijn net katten. Het is hun ingepikt landje en mogen doen wat ze willen. Wij waren er al dus we mogen nog even blijven, denken ze!!!!
Al in 1970 zei mijn schoonvader....pas op!! het is net een olievlek. Hij wordt steeds groter. Hij had gelijk. Het wordt steeds erger.
Regering!!!STROOP DE MOUWEN EENS OP???!!!
Henk