welkom

Welkom bij opa Jan

donderdag, oktober 23, 2008

Zitten slapen?

"of slapend zitten"
Ja het gaat weer over Wouter die vermaleide Boskabouter. Wat heeft die man een ellende aangericht in financieel Nederland.
Eerst moest hij zonodig toestemming geven om ABN-Amro ff van de hand te doen aan zoiets krakkemikkigs als "Fortis". Gaat meneer met z'n maffe bloemkoolhoofd "Fortis" voor een kleine 16 miljard opkopen.
Staan er nu weer grote advertenties in de krant van banken die 5.25% rente geven met de mededeling dat meneer Wouter louche tuin kabouter garant staat bij een eventuele teloorgang van het BA1-3 bankje. (BA met de cijfers 1 tot 3 betekent niet kredietwaardig)
Dus al het op geld beluste en witwassend tuig kan daar zijn centjes weer onderbrengen want het kabinet Balkenbrei staat garant.
De heren bankiers hebben zich ondanks de teloorgang van hun banken zichzelf op de valreep met toestemming van Wouter nog een riante bonus toegekend.

Kijk een zichzelf respecterend minister van financien, had gezegd "Ho tot hier en niet verder"

Maar onze Wouter die dwaze Boskabouter, laat de heren bankiers ongemoeid en de niet credietwaardige kleine bankjes gewoon hun gang gaan.

Nederland oh Nederland, u had beter af geweest met een minister van financien uit Zimbabwe, weet zeker dat die het beter doet als ons "Shell" manneke.

Geen opmerkingen: