welkom

Welkom bij opa Jan

zondag, oktober 05, 2008

FW FW berichten

U krijgt waarschijnlijk ook van de zogenaamde forward berichten. Sommige zijn gewoon leuk, maar er zijn er ook bij die inspelen op de gevoelens van de lezer cq de kijker.
Ieder heeft een vrije mening, dus heeft opa die ook,het gaat mij om zogenaamde artisten die via een kans in een soort popstar programma een plaats in de volgende ronde proberen te verkrijgen. Het makkelijkste kom je een ronde verder door eerst te gaan verklaren dat je oma, je partner, je vrouw of je kind overleden is en dat die het zo mooi zou vinden als je het programma gaat winnen.
Goede stem is niet vereist, je mag zelfs vals zingen. Volgende ronde is bij voorbaat verzekerd. Van dat soort figuren zakt mij de broek af. Wie gaat er nu scoren over "a dead body"
Moet wel erkennen dat ik in eerste instantie ook een brok in de keel krijg, tot het moment dat de deelnemer op een afgrijselijke manier uit zijn dak gaat en de overledene totaal vergeten is.
Dan zien we de werkelijke wereld.

Hieronder ( met voorbehoud) een clip die ik gisteravond ontdekte, tijdens een programma van Giel Beelen. Deze jongen is 19 jaar en gaat binnen 10 uur dood, Giel denkt eerst dat hij een grapje maakt. Kijk zelf maar.

Geen opmerkingen: