welkom

Welkom bij opa Jan

maandag, oktober 06, 2008

Hirsh Ballonkop



Hirsch Ballin hekelt Tweede Kamer
Hilversum, 6 okt. Tweede Kamerleden hebben het spoeddebat over de problemen met Marokkaanse jongeren in Gouda op veel te hoge toon gevoerd. Dat zei minister Ernst Hirsch Ballin (Justitie, CDA) afgelopen zaterdag in een toespraak voor CDA-bestuurders. „De alarmerende toon van de Kamerleden wordt niet gerechtvaardigd door enige reĆ«le dreiging”.

Onze zeergeleerde minister van justitie steunt de politiechef van Gouda, “sexy” boy Stikvoort en onze kopjes thee drinkende Job cohen die vinden dat het allemaal erg overdreven is en dus indirect zegt dat kamerleden maar gewoon hun bek moeten houden want Hirsh ballon weet het beter, er is niets gebeurd wat de moeite van vermelden waard is.

Als u het met onze minister eens bent moet u het onderstaande niet lezen
za 04 okt 2008, 05:30
Personeel overdonderd
Politie Gouda komt pas uur na de overval
door Sebastian Schramm

GOUDA - Pas na een uur is de politie in Gouda afgelopen donderdag een kijkje komen nemen bij een overvallen supermarkt. Een groep van twintig Marokkanen plunderde de winkel en bedreigde het personeel. Volgens de korpschef is er niets bijzonders aan de hand in Gouda.

De politie Hollands-Midden geeft toe pas ruim een uur na de melding bij de MCD-supermarkt aan het Driewegplein te zijn aangekomen. "Deze zaak had niet de hoogste prioriteit, omdat de groep toch al weg was.

06-10-08 17:47

GOUDA - In Gouda is een buschauffeur lastig gevallen door jongeren. De vrouw had de bus op het Stationsplein neergezet en afgesloten voor een pauze. Bij terugkomst zaten er twee jongens en een meisje in de bus.
De 18-jarige jongens uit Waddinxveen en Hazerswoude-Dorp wilden de bus eigenlijk niet verlaten. Een van de twee maakte de chauffeuse uit voor 'racist'.

Zo gaat het niet alleen in Gouda, maar ook in Amsterdam, Ede, Rotterdam en ga nog maar even door.
En dan komt het, nog eenmaal onze zeer welgeleerde heer Hirsh ballon ,

„Het is verbijsterend", aldus Hirsch Ballin „om te zien hoe de nieuwe politieke bewegingen in het parlement, ongehinderd door enige vorm van argumenteren, voortdurend verklaren dat Nederland ten onder gaat; en hoe zij deswege allerhande moties van wantrouwen indienen.” Ook de VVD doet hier volgens de bewindsman aan mee, „een partij waarvan je toch rationele afwegingen verwacht”. Hoe ver het „op de kop zetten van zaken” is gegaan, illustreert volgens hem de motie die VVD en PVV hebben ingediend om Nederland af te keren van het Europese immigratiebeleid.

Het komt er dus op neer dat alle rottigheid door Marokkanen veroorzaakt de schuld is van de politieke oppositie. Juist formulerend komt het er op neer, dat deze minister (Nou ja minister?) de zaak gewoon omdraait, niet de dieven, rovers, vandalen, etc zijn de oorzaak, nee de heren en dames van de oppositie hebben ons dit aangedaan.
Bedankt meneer Hirsh Ballonkop.

Hoe de Goudse bevolking denkt over het probleem Sexy Boy Stikvoort kunt u hier lezen.

1 opmerking:

Anoniem zei

Dat ik dat nog eens op schrift moest schrijven dat “Hirsh Ballonkop”!
De uitstraling van het “Down syndroom “heeft had ik nooit kunnen denken.
Maar naar enige uitspraken van “Hirsch” kan ik daar als Nederlander niets anders concluderen.
Wat een land verrader is die vent zeg, met zijn mede kornuiten het wordt tijd dat deze lui het veld ruimen!