welkom

Welkom bij opa Jan

dinsdag, oktober 14, 2008

Ikke niet begrijpen

BORSSELE (AFN) - De kerncentrale in Borssele heeft 25 miljoen euro in deposito uitstaan bij de noodlijdende IJslandse bank Landsbanki.

GRONINGEN (AFN) - De provincie Groningen heeft in totaal 30 miljoen euro vastgezet bij de in de problemen geraakte IJslandse banken

AMSTELVEEN - Amstelveen is voorlopig de zwaarst gedupeerde gemeente in de IJslandse bankencrisis. De gemeente raakt mogelijk vijftien miljoen euro aan spaargeld kwijt, die was geparkeerd bij de noodlijdende IJslandse Landsbanki.

OPMEER - De Noord-Hollandse gemeenten Opmeer en Texel hebben miljoenen euro's uitstaan bij de noodlijdende IJslandse bank Landsbanki. Opmeer heeft een bedrag van 7 miljoen euro in deposito uitstaan bij Landsbanki, Texel 8 miljoen euro. Dit maakten beide gemeenten dinsdag bekend.

Zo kan opa nog wel een poosje doorgaan, maar dat heeft weinig zin.
Wat vooral naar voren komt is dat de klaagliederen van provincies en gemeenten over de financiele tekorten in wezen helemaal niet bestaan. Als men in staat is miljoenen bij een (lol, stelletje zakken) frauduleuze bank te parkeren, "waarom dan elk jaar verhogingen" van allerlei soorten belastingen en waarom dan zoveel bezuinigen op de mantelzorg?
Is onze gediplomeerde paarden lul JanPeter in slaap gevallen, is Wouter de Boskabouter nu pas uit het ei gekropen en is de heer Nout Wellink de man waar in wezen de hele Nederlandse financiele wereld op steunt, gewoon een enorme droplul? Deze drie belangrijke figuren hebben een veroordeelde frauduleuze ex boekhouder de kans gegeven om met valse beloftes, lees nooit na te komen rente percentages de Nederlandse financiele markt te veroveren. Een kind kon nagaan dat dit fout zou lopen, de zg overheid is zo alert op pyramide spellen en dit had men niet door?
Lieve God is dat de leiding voor Neerlands hoop in bange dagen?

Dit land kan zoveel beter als we het willen.
Wat wel funny is dat er een behoorlijk aantal grijp en graai figuren de boot in zijn gegaan, tenzij dat Wouter (drink louter Kabouter) besluit om al die miljoenen door de belastingbetaler te laten ophoesten.

De PVDA zit weer in de lift volgens de peilingen.
"Hoe dom kan een volk zijn."

Geen opmerkingen: