welkom

Welkom bij opa Jan

vrijdag, oktober 10, 2008

Geld crisis

Iedereen heeft heeft er de mond vol over. Worden we niet een beetje laat wakker?
Hier kon je toch vergif op innemen dat het zou gebeuren.
We moeten toch in alles ons grote voorbeeld Amerika volgen.
Iedereen een eigen huis, groter, grootst, alle idiote voorzieningen er in die je maar kunt bedenken. Heeft er wel eens iemand bij stil gestaan en gedacht, kunnen we het straks nog wel ophoesten? Voorbeeldje van dichtbij!
Huis gekocht 106.000 euries, nemen er nog 2 hypotheken overheen, totale hypotheek lasten 147.500,00 euro.
Aanbetaald "noppes", betalen alleen de rente, je gaat uit elkaar en dan moet het huis verkocht worden, jammer vanwege geldcrisis raak je je huis niet aan de straatstenen kwijt. De gedachte 159000 euro kan je wel vergeten. Misschien heel misschien wordt het ooit nog eens verkocht voor mazzel hebbend 80000 euries,
blijft er toch nog mooi 67500 euries + kosten staan. Als bakkersknecht verdien je niet zoveel, dus waarschijnlijk heeft de bank over 50 jaar zijn geld terug, "als" de bank niet teveel van dat soort klanten heeft, zie Amerika.
Ja we dachten dat de bomen tot in de hemel groeiden.
Iedere z.g. minister, president en god weet wie nog meer zijn koortsachtig aan het nadenken hoe ze het op moeten lossen. Hint, wedden dat het de belastingbetaler wordt?
Heeft Amerika wel eens nagedacht om hiermee te stoppen bodemloze put Irak, Afghanistan en nog wat landen er omheen.
Hieronder kunt u zien waar al het geld, 561 miljard naar toe is gegaan, dit is dan alleen nog maar Amerika. Sorry hoor maar we roepen het toch over onszelf af.

Geen opmerkingen: