welkom

Welkom bij opa Jan

vrijdag, januari 09, 2009

Van Bommel en nog 2 anderen

Kent u de man nog, Harry van Bommel. in de 2e kammer als SP vertegenwoordiger, Anja Meulenbelt lid van de 1e kamer voor de SP, getrouwd met Khaled Abu Zaid een voormalig terrorist die de Palestijnen heeft geleerd hoe zij explosieven moesten gebruiken en hoe zij bommen moesten maken en dan hebben we nog Gretta Duisenberg, voorwaar een edel drietal. Maar het gaat nu om den heer van Bommel met zijn grote bek, goed luisteren wat hij hier roept en luister naar de koren op de achtegrond.

Op alle mogelijke manieren probeert dirty harry zich weer aan zijn verantwoordelijkheden te onttrekken, hij dacht nl dat "intifada" zoiets betekende als met de koekjestrommel rondgaan of rozen op uw pad strooien, meneer denkt dat wij boter op ons hoofd hebben was hij niet de man die tijdens een bezoek aan Israel stiekem naar Yasser Arafat ging? Hij mag dan kort van geheugen zijn het WWW niet.
Als hij nog steeds niet weet wat "intifada" betekent dan is hier de betekenis; Intifada (Arabisch انتفاضة intifāḍah, "opstand") en tijdens een opstand drink je geen kopjes thee a la Cohen.
Nu doet het geval zich voor dat 25 januari a.s. de Auschwitzherdenking plaats vind en rabbijn Raphael Evers heeft al laten weten dat Harry daar, gezien zijn opstelling, niet welkom is.
En wat zegt onze Harry? Dat deze herdenking op zijn SP agenda stond, hypocriet? Dat mag u zelf uitmaken.
Als 1 der eerste SPers heb ik meegeholpen om deze partij groot te maken maar wat daar de laatste jaren gebeurt, heeft mij radicaal omgeturnd. Iemand nog een goede raad voor de volgende verkiezingen? Nee, geen PVV alstublieft zeg, Geert is net zo erg als Jan Marijnissen één keer je eerlijke mening en je wordt geblokt en verwijderd.

1 opmerking:

Anoniem zei

Wat een blamage van de eerste oorde van de SP.