welkom

Welkom bij opa Jan

vrijdag, januari 30, 2009

Het kan niet op.

"Inburgering in Amsterdam is erg duur."

Soms huiver je van de dingen die in dit eng behuisde landje gebeuren.
Zo kost een inburgerings cursus in Amsterdam, schrik niet;"12.000 euro per persoon."
Voor die centen beheerst men dan nog niet de Nederlandse taal, want die is straks niet meer nodig als we onder de Sharia leven, verder heeft men alleen opgestoken welke rechten men heeft, de plichten mogen wij vervullen.

Het bevreemd me ten zeerste dat opa in de kortst mogelijke tijd in de verenigde staten van amerika was ingeburgerd, zonder dat dit den States zoals zij daar zijn één dollar heeft gekost.
Daar deed men niet zo zielig als hier in dit geitenwollensokken pamperende polderland.
Je doet maar gewoon mee, zo niet, pech gehad, resultaat binnen een couple of months lulde je Amerikaans of je er geboren was.

"Zo had het hier ook behoren te geschieden. Niet aanpassen, de pot op en wegwezen!"

Link naar het ARTIKEL

1 opmerking:

Anoniem zei

Dat gebeurt hier overal toch kijk eens naar het CWI-UVW.allemaal
instanties die gemeenschaps gelden opstrijken zonder er ook maar iets voor hoeven te doen.
En dat komt omdat de Äsocialedienst een dael er mee heeft gesloten en zo zelf van alle sorres af zijn! Net zo als in Vlaardingen,de Burgervader en de raad hebben twee jaar geleden geroepen.
Wij hebben 400 mensen uit de Asocialedienst kunnen schrappen ,maar er werdt niet bij verteld dat het geld van die 400 mensen uit een anderepot betaald moest worden en dat daar weer een directeur voor aangesteld werdt die misschien wel 150.000 Euro,s per jaar uitbetaald kreeg Kassa.
Beginnen jullie het te snappen ik wel,kijk maar naar WAWO-ENECO-Drinkwater-Gas-TV En zo zijn er nog meer! Allemaal bedrijven waar de burger Directeuren met een salaris van meer dan 2ton per jaar moeten ophoesten.Voorheen had je maar 1 directeur.