welkom

Welkom bij opa Jan

dinsdag, januari 13, 2009

'T is niet waar

"Rotterdam voelt als bezet gebied"

"De Marokkanen in Rotterdam hebben ook het gevoel in bezet gebied te wonen. Zeker zeventig procent van de Marokkanen in deze stad voelt dat zo."

Gut, hoe zou dat nu komen? Heeft het soms iets te maken met discriminatie? Kan het bijna niet geloven, als er gediscrimineerd wordt zijn de Rotterdammers wel het lijdend voorwerp, niet alleen in Rotterdam maar in heel Nederland is dat zo.

Als deze klootzakjes zich gediscrimineerd voelen moeten ze naar Gaza vertrekken daar leeft men in bezet gebied, kunnen ze tegelijkertijd hun Islamitische vrienden helpen met raketjes afvuren.


Op bovenstaande foto is goed te zien dat het alleen maar vreedzame medelanders zijn, die geen kwaad in gedachten hebben, behalve één meneer die aan de geeuwhonger ligt en daarom een Israelische vlag op eet.
Opvallend aan de foto is dat er enorm veel Nederlanders aan deze demonstratie meedoen.
Afgelopen week werd in Rotterdam drie maal geprotesteerd tegen de situatie in Gaza, twee keer liep het uit de hand. "Deze jongens voelen zich verwant met de Palestijnen.", dat zegt jongerenwerker Mohammed Tachi, kijk als je de mensen op deze foto jongeren gaat noemen, ben je wel goed de weg kwijt.

Begrijp ook niet waarom Marokkanen in Nederland zo nodig moeten demonstreren, hebben zij niet anders te doen? Ga eens werken bijvoorbeeld! Nuttige dingen doen! Ga terug naar Marokko of vertrek naar Gaza, maar bijt nooit de hand die je te vreten geeft.

1 opmerking:

Anoniem zei

In de tijd dat Nederlanders werkten had je gewoon geen tyd om te demonstreren over andere dingen!
Je demonstreerden alleen als er gestaakt werdt!
Nu lopen die uitvreters constant andere mogendheden te bekritiseren
terwijl zij zelf hun eigen "strond" nog niet eens kunnen verdienen,ga vechten in de "Gaza" maar daar zijn zij te laf voor. Waarschijnlijk omdat zij er zelf niet in geloven als zij gedood worden dat er zeven maagden aan de Hemelpoort staan te wachten.
Stelletje laffe schijnheilige zijn het, niet voorhun eigen denk vermogen uitdurven komen.