welkom

Welkom bij opa Jan

zondag, januari 25, 2009

Die paus toch.

Kijk dat is nog eens echte Duitse nazi taal. Onze, nou ja, in ieder geval niet mijn paus, bonkt weer eens als een olifant door de porceleinkast. Juist als de Holocaust herdenking plaats vind gaat deze door god aangestelde ex nazi een bisschop rehabiliteren die de holocaust heeft ontkend.


De in Engeland geboren Richard Williamson zei deze week voor de Zweedse televisie dat er ''overweldigende'' bewijzen zijn dat er nooit gaskamers hebben bestaan. Volgens hem stierven maximaal 300.000 joden in nazi-concentratiekampen, maar kwam niemand om in een gaskamer.

Juist deze paus met de naam "Joseph Ratzinger" een zogenaamd ongewild product van wijlen Adolfs "Hitlerjugend", In 1944 ingezet bij de Reichsarbeitsdienst.


Juist deze man die donders goed weet wat er in de jaren 40-45 met de joden is gebeurd gaat een bisschop rehabiliteren die de joodse vernietiging de z.g. "Endlösung" ontkent en bovendien beweert dat er nooit joden vergast zijn.

Handige zet van de paus om de joden maar weer eens op de tenen te trappen, zij hebben het immers altijd gedaan.

Gaskamer


Verbrandings oven
.


Voor hen die meer willen weten klik op deze LINK

LINK naar het bericht in de krant.

1 opmerking:

Anoniem zei

Het is toch nooit anders geweest met die Pausen!
Zij draaien met alle winden mee zolang het goed geld opleverd voor het Vaticaan!
En het is toch onzinnig om oude mannetjes die aan het dementeren zijn als hoofd van een kerk aan te stellen.En zeker met zo Nazi achtergrond.