welkom

Welkom bij opa Jan

vrijdag, mei 02, 2008

Turkije / Polygamie is geen taboe meer.

Ja hoor waar de weldenkenden onder ons al bang voor waren, komt nu boven water. Lees en huiver.
"Turkse fundamentalist (74) opgepakt wegens verkrachting 14-jarige "
Olie op het vuur gooide het 74-jarige fundamentalistisch kopstuk, die seks zou hebben gehad met een 14-jarige. Volgens de apologeten van de man zou een imam hem eerst met het meisje hebben getrouwd.
Ja hoor, eerst even met het mes op haar keel een huwelijk afdwingen en dan de 14 jarige "uitwonen."

Turkije staat voor een lastig dilemma met de vraag: „Waarom heeft onze profeet dan én polygamie bedreven én een meisje van negen jaar gehuwd?’

Bij een vorig huwelijk refereerde de radicaal islamitische krant waarvoor de man schrijft aan het huwelijk van de profeet Mohammed, die als vijftiger de negenjarige Aicha trouwde. De vader van het meisje zag er destijds ook geen kwaad in. ,,Toen moeder Aicha met onze profeet trouwde was ze negen jaar oud”, legde hij uit. „Dit huwelijk is volledig naar de regels van de islam.”

Men draait de zaak om zoals vaak in religies gebeurt, omdat een vieze oude man een meisje van 9 als vrouw neemt en, zoals men dat zo mooi noemt, "bij haar in gaat" en men deze schaamteloze verkrachting goed keurt in plaats van zich af te vragen, "hoort deze viespeuk niet gestenigd te worden", nee gaan er nog hele volkstammen achterstaan ook.
Gadverdamme, en dat volk wil bij de EU horen?
link naar het "artikel."

1 opmerking:

Anoniem zei

Sorry!!

Mag ik bij het lezen van dit bericht een Emmer naast de PC zetten!
Hier moet ik wel van kotsen.