welkom

Welkom bij opa Jan

zaterdag, mei 03, 2008

Hoe verzin je het.

"Bord langs spoor moet suicidale mensen waarschuwen."
Voor U gelezen in "Dag"
Spoorwegbeheerder ProRail wil op plaatsen langs het spoor waar veel zelfmoorden worden gepleegd waarschuwingsborden plaatsen. Ook moeten er SOS-hulppalen komen waarop mensen die levensmoe zijn direct contact kunnen krijgen met hulpverleners.

Hieruit blijkt dat als spoorweg ProRail beheerders op de stoel van de psychiator gaan zitten, het hek van de dam is betreffende onzinnige projecten. Bijvoorbeeld een junk vragen of hij van zijn dagelijkse dope af wil blijven, aan Gomez vragen of hij aub de ballen door wil laten, of aan Xavira Hollander vragen of zij het niet over sex wil hebben en hen dan een telefoonnummer verstrekken om een hulpverlener aan de lijn te krijgen die vaak nog geschuffelder is als de persoon in kwestie.
Laat ProRail er nu maar voor zorgen da de treinen op tijd rijden, dan heeft zij aan de doelstelling voldaan.
Een suicidaal persoon zal een SOS hulppaal hooguit gebruiken om zichzelf aan op te hangen, zo iemand wil maar één ding en dat is het leven beeindigen,die gaat echt niet lezen wat er op het bord staat of het telefoonnummer bellen dat staat aangegeven, die wil nl maar één ding en dat is dood!
link naar het "artikel."

1 opmerking:

Anoniem zei

Het zal wel zo, n intelligente DENKTANK zijn die zijn luie baantje probeert veilig te stellen van onze belasting centjes?
Hij kan beter een paal naast het spoor zetten met een bord er op, dit is een paal voor het verhangen
van DENKTANKEN?
Scheeld ons een berg belasting geld!