welkom

Welkom bij opa Jan

zaterdag, mei 10, 2008

Ongelofelijk


Walgelijk
Voor hen die het ontgaan is, het stotterende pop idool Frans Bauer is in het huwelijk getreden met zijn Mariska, feest feest feest in Oudenbosch. Ja zelfs de basiliek deed mee in het spektakel want daar werd het kerkelijk huwelijk ingezegend.
Nou het stotterende Fransje heeft mazzel dat opa niet op de stoel van God zit. Want dan had het vuur en pek geregend in Oudenbosch en was de basiliek met de geestelijke herder in gestort.
Waarom reageert opa zo? Simpel dat stel horken hokt al 16 jaar heeft 3 koters, we weten dat haar nagels naturel moeten zijn, jammer dat ze niet heeft verteld waar ze haar muts heeft laten harsen, want Franske houdt van “cameltoe”,zij trouwt in het wit en een of andere geestelijke spreekt daar zijn zegen over uit.
Dan zegt de eikel doodleuk dat hij zich verheugt op de huwelijks nacht en dat we maar op moeten letten over een maand of negen.
De klootzak van een pastoor had het stel moeten vertellen dat zij 16 jaar gehoereerd hebben en dat zij een gruwel zijn voor het aangezicht van de Heere, wie dat ook moge zijn.
Wit is de kleur van de reinheid, de duif verwijst ook naar eenvoud, onschuld en zuiverheid.
Je gaat mij toch niet vertellen dat Ma- riska, met haar 3 koters zuiver en onschuldig is?
Kranten en TV verkopen het als een wonder, nu mag ik dan even walgen dat een deel van het volk hier van zwijmelt. Geef het volk brood en spelen is eens gezegd, nu het geldt nog steeds en vooral voor alle Fransjes fans.

1 opmerking:

Anoniem zei

opa, denk je nog wel een beetje om je hart?? liefs miranda