welkom

Welkom bij opa Jan

zaterdag, mei 31, 2008

Ja hoor,


"SHAME ON YOU"

Selectie van embryo’s van de baan
Van onze verslaggevers Gijs Herderscheê, Sheila Sitalsing
gepubliceerd op 31 mei 2008 02:46, bijgewerkt op 02:46

den haag - De ChristenUnie blokkeert de selectie van embryo’s ter voorkoming van erfelijke borstkanker. Om een kabinetscrisis te voorkomen moet PvdA-staatssecretaris Bussemaker van Volksgezondheid haar besluit om dit toe te staan intrekken.
"Onze regeerders laten liever in de toekomst duizenden vrouwen sterven als dat zij hun pluche plekje opgeven"

"Want"
"Rouvoet ontstemd over embryoplan Bussemaker"

Let wel: Rouvoet en zijn kornuiten vertegenwoordigen slechts 4 procent van het electoraat, maar desondanks zijn deze griezelige mensen in staat staat hun denkbeelden aan de rest van de samenleving op te leggen en vrouwen de toegang tot de vooruitgang en het welzijn te ontzeggen.

Wat gebeurd, de PVDA gaat weer overstag en dan nog wil Wouter onze boskabouter beweren dat hij geen "draaikont" is.Eindelijk eens een goed plan en dan laten ze zich afschieten door een stel vrome kwezelaars.
Godverdomme, mijn zus is er aan overleden, de rest (vrouwlijk) van mijn familie is er aan overleden, mijn vrouw heeft het gehad.
Door een simpel iets kan dit alles voorkomen worden, maar vanwege een regeergeile PVDA en CDA gaan we gewoon door waar we gebleven waren, we zijn gewoon "Achter gebleven gebied"Gelukkig ben ik geen Christen maar anders zou ik 5 maal per dag bidden en smeken aan hun (barmhartige?) God, of de gehele familie van onze gristelijke regeerders het aan den lijve moge ondervinden hoe het is om eerst je lichaam te zien verminken en alsnog een vreselijke dood te moeten sterven.


Is er nog iemand die wat over de Islam te zijken heeft? Laten we eerst maar bij onze eigen religies beginnen.

1 opmerking:

Anoniem zei

Wat een zielige vertoning van Rouvoet!

Deze man gaat zich als “GOD” gedragen met zijn uitspraken terwijl er nergens iets van in de BIJBEL
staat geschreven!
Hij zelf heeft alle uitspraken van vroegere GOD, s geleerde naast zich neergegooid?
Hij draagt een bril, wat inhoud volgens de vroegere God, s geleerde dat hij zich zelf herhaalde malen zelf bevredigt heeft.
Hierdoor slechte ogen heeft opgelopen.
Zijn rug en andere ongemakken die hier uitvoord vloeide volgens het geloof, zijn van de buitenkant niet te bekijken.
Nu wil de Hr. “Rouvoet”ons vertellen wat er voor de mens goed is, terwijl hij zelf tegen beter weten in heeft gezondigd!
Laat deze man zijn mond houden, maar het goede van de wetenschap stimuleren.