welkom

Welkom bij opa Jan

donderdag, mei 29, 2008

CU



Ja ik weet het opa wordt vervelend maar dank zij die kleine pleuris partij die beheerst wordt door een stel Fatwah uitdelende imbecielen, maken we toch steeds weer dingen mee waarvan je denkt, dat kan toch niet waar zijn. Lees onderstaand artikel en huiver;
De ChristenUnie is een leuke club mensen, ze zijn voor het vrije woord en hebben een degelijk incasseringsvermogen. Toch klaagt fractievoorzittter Henk Mostert over enkele dichtregels die te bewonderen zijn in een tunnel in Dordrecht.
.Volgens Mostert zijn die in strijd met de bijbel.
Het gaat om de regels “Halleluja Jutteperen zongen ze toen” en “Er ruist lans de wolken een boer op de fiets”, zo meldt het AD
Volgens de fractievoorzitter moeten de teksten worden verwijderd omdat ze teveel overeenkomen met de bijbelse zin “Er ruist langs de wolken een lieflijke naam”.
Jezus hoe verzin je het, wij zongen het 70 jaar geleden al en niemand die er over viel, nu zitten zij met anderhalve man en een paardenkop in het kabinet en trachten zij geheel Nederland te indoctrineren, zeg dus niets meer over de Islam want Griffo's kunnen het beter.

Het is niet bekend of man toerekeningsvatbaar was toen hij pleitte voor de verwijdering van de zinnen.
link naar het artikel

Geen opmerkingen: