welkom

Welkom bij opa Jan

woensdag, juli 14, 2010

klein Mogadishu

Weet u waar dat ligt?
Gewoon in Tilburg!
U weet dat een groot aantal van onze politieke partijen, die nu trachten een nieuw kabinet te formeren, de allochtoon een warm hart toe dragen.
Vooral de PVDA is hiermee begonnen toen meneer den Uijl nog aan het bewind was, komt u maar binnen en breng de familie mee.
Wat de edele borst vergat is dat het grootste deel van deze mensen alleen maar kwamen voor een uitkering, huisvesting en het behouden van identiteit.
Het ergste van alles zijn de Somaliërs.
Het liefste zitten zij de godganse dag quat te kauwen.
Terwijl een verbod op quat
– in Europa is het alleen in Nederland en Groot-Brittannië legaal –
de problemen zou verminderen.
Maar nee hoor, in dit land mag alles, dus kauwen maar, uit je dak gaan, de buurt verpesten en onveilig maken. Bovendien klagen klagen klagen dat dit zo'n klote land is.

"Bij de Immigratie en Naturalisatiedienst IND, verantwoordelijk voor het vreemdelingenbeleid, rinkelen inmiddels de alarmbellen over de Somaliërs, zegt een Brabantse medewerkster anoniem. Zo’n 40 procent van de asielaanvragen, ruim zesduizend vorig jaar, waren van Somaliërs. ‘Mannen hebben een kort lontje. Vrouwen kunnen vaak niet eens klokkijken en raken zelfs na tien kinderen opnieuw zwanger. Als je vraagt hoe ze dat allemaal bolwerken, antwoorden ze: ‘Allah zal ervoor zorgen’. Reageer ik met: ‘De Nederlandse staat zult u bedoelen.’"

Waar is de regeerder die dit tuig zonder pardon het land uitdondert, terug naar de jungle waar zij thuis horen.

Link naar het artikel

Geen opmerkingen: