welkom

Welkom bij opa Jan

woensdag, februari 13, 2008

Solidair




Er zijn landen waar men nog weet wat "solidair" betekent, o.a. Denemarken. U weet wel het land van de spotprenten over de profeet, vorig jaar. Niet iedere Deen was overtuigd van het nut dezer prenten,de meeste commotie kwam dus ook uit Islamitische hoek, wat heet, regelrechte rellen ontstonden er.
Daarmede was en is de kous niet af, de Islamitische keelafsnijders waren van plan, ja u leest het goed, de 73 jarige tekenaar van één der prenten plus zijn vrouw gewoon dood te maken hupsakee koppen er af. Gelukkig konden deze bloeddorstige gelovigen op tijd worden gepakt.
Toch ben ik bang dat de volgende lichting klaar staat om alsnog de opdracht uit te voeren, want de spotprenten zijn nu zelfs in een aantal kranten gepubliceerd om te laten merken dat Denemarken solidair is met de makers van de prenten.

Wat een geweldige verrijking van onze Europese waarden is de Islam.

Dan is er een of andere vreemde instelling waarin ook onze,kent u haar nog, Winnie Sorgdragerplaats plaats heeft genomen, deze commissie constateert dat;
Typerend voor het Nederlandse debat, volgens de commissie, „het spreken over moslims in termen van invasies die het land overspoelen en derhalve een majeure bedreiging van de nationale veiligheid en identiteit vertegenwoordigen”. De commissie vindt dat politici die zulke dingen zeggen, moeten worden vervolgd.
Quote, daarmede wordt uiteraard Geert Wilders en Rita Verdonk bedoelt, deze commissie kijkt waarschijnlijk nooit naar opsporing verzocht en heeft nog nooit van de Amsterdamse en Utrechtse "prachtwijken" gehoord.
Jammer dat zelfs in de raad van Eurobia de waarheid onder het vloerkleed wordt geschoven.

1 opmerking:

Anoniem zei

Wat een schijnheiligheid predikt de Europese unie en Nederland.
De doodstraf in de achtertuin toelaten waar een dierenactivist zich tegen verzet!
Als het een beestje overkomt.
Dat onze regering zich uitspreekt tegen Politica,s zoals “Geert & Rita”
Als zij ons waarschuwen tegen deze misdadige praktijken van de “Islamitise”geloof gemeenschap?
Of met stil zwijgende toestemming Christelijke gelovige. Toestemming te geven om ‘Moslims” op de zelfde wijze te behandelen. Als er geen zeer strenge maatregelingen getroffen worden.
De toekomst zal zoals in het verleden er op uitdraaien dat “jan en alleman” zich mag doodvechten en de heren die het veroorzaakt hebben op het pluus blijven zitten!
En naderhand volgevreten met een kop als een varken zich verontschuldigen van dat hebben wij niet geweten?
Heb ik dat al niet eens meer gehoord?