welkom

Welkom bij opa Jan

vrijdag, februari 22, 2008

Mag ik ff?

Een lesje in hedendaags politiek leiderschap, bedacht en ontworpen door de kleinste edoch gemeenste splinter in de coalitie de CU, slaafs gevolgd door het CDA van Balkenende.
Ten eerste “ Deepthroat” moet verboden worden, alleen dominees en pastoors die meisjes van 4 tot 9 jaar seksueel misbruiken mogen hun gang aan.
Ten tweede, homo’s en lesbiennes moeten geweerd worden uit bestuursfuncties. ( mevrouw Yvette Lont voorheen bordeelhoudster en deepthroater)
Ten derde lieve mensen, er moet meer geneukt worden en als het ff kan met de blanke sabel vind de CU, we moeten ons weer net zo gaan voortplanten als onze medelanders, het liefst 3 koters in 2 jaar, met een beetje passen en meten, wat wikken en wegen komt dit best voor elkaar.
Voorlopig als laatste (from moeftie Balkenende) U moet gaan geloven, uiteraard niet in mij want dat schiet niet op, maar in God u weet wel de schepper van deze puinhoop.
Vrs 27,En God schiep de mens naar zijn beeld; naar Gods beeld schiep Hij hem; man en vrouw schiep Hij hen. Vs31; En God zag alles wat Hij gemaakt had, en zie, het was zeer goed.
Want Balki zei namelijk ; “Omdat je zonder geloof niet kunt functioneren.''
Snik, bijna 74 jaar niet gefunctioneerd volgens Balkenende, wat heb ik verdomme dan gedaan, waar ben ik geweest, snik help deze ongelovige.
Das toch te gek voor woorden met m'n 14e jaar betrad ik mijn eerste functie, in de loop der 46 arbeidsjaren nog tal van andere functies bekleed, zelfs nu is deze oude sok nog actief in diverse functies, en Harry Potter zegt dat je zonder geloof niet kan functioneren, sorry maar hij is echt een tovenaarsleerling van een andere planeet hoor.


De kleinste partij de CU heeft 6 zetels en speelt het vanuit hun belangen goed, zij hebben de grote broers CDA 41 zetels en PVDA 33 zetels volledig in hun macht.
Verbaas u dan ook niet dat we straks weer terug zijn in de jaren 1920-1930.
Zeg dan ook niet “We hebben het niet geweten”, nee u heeft gewoon verkeerd gestemd!
Alsnog een prettig vreedzaam weekeinde toegewenst.

1 opmerking:

Anoniem zei

Mijn gezegde in deze:
De grootste zondaars zit het dichts bij de kansel!
Omdat zij er iedere keer weer aanherinnerd moeten worden wat zij gezondigd hebben!
De mensen achter in de Kerk hebben geen tijd en geld om te zondigen, of om een plaatsje bij de kansel in de kerk te kopen!