welkom

Welkom bij opa Jan

woensdag, februari 27, 2008

Eimert van Middelkoop,

De gereformeerde minister van Defensie loopt het dun door de broek. Zijn ministerie heeft nl onderzoek gedaan naar de doden in Uruzgan en zij hebben dus vanachter het bureau uitgevonden dat de 2 dode militairen door “friendly fire” jaja we zijn echte Bush adepten, “eigen vuur” klinkt zo gewoon toch, zijn gevallen.
Daarmede uiteraard de jongens in Uruzgan behoorlijk tegen de ballen schoppend om het zo maar eens te zeggen.
Naar u waarschijnlijk weet blinken “griffo’s” of te wel gereformeerden zoals Eimert wel uit in Bijbelvastheid maar nooit in moedigheid.
Volgens de fracties van VVD, CDA, SP en PvdA en in mindere mate (logisch) de CU zou het verstandig zijn als ons Eimertje met of zonder pampers naar Uruzgan gaat om de militairen daar, trachtend zijn beleid uit te voeren, eens ff haarfijn uit de doeken te doen hoe hij en zijn pennenlikkers tot dit verbijsterende oordeel zijn gekomen.
Zij hebben daar gewoon recht op, zelf konden zij nl in de toen heersende chaos niet meer bepalen hoe de scheidslijnen nu exact liepen dank zij het voorbeeldige inlichtingen netwerk van Nederland en de USA.
De inlichtingendienst ging er vanuit dat de Taliban niet terug zou vechten, hoe dom kan je als inlichtingendienst wel niet zijn. Je weet toch dat Talibanstrijders mochten zij sneuvelen direct naar het paradijs gaan en 72 maagden tot hun beschikking krijgen.
Dat moet toch wel een geil volk zijn 72 maagden?
Daar moet je als afgeschoten wild toch niet aan denken.
Kortsluitend kunnen we concluderen dat door een onjuiste interpretatie van de feiten door onze veel geroemde en geprezen inlichtingendienst, die uiteraard ook op een veilige plaats zitten, het bovenstaande plaats heeft kunnen vinden.
Zoals gewoonlijk in de Nederlandse politiek gaan we fouten afschuiven naar de lagere in rang, in dit geval “soldaat kont”
Maar Eimert van Middelkoop is niet moedig, geen held maar gewoon een doodgewone ouderwetse Hollandse krentenweger en mierenneuker, en blijft dus veilig in Nederland zo ook de commandant der strijdkrachten genaamd Dick Berlijn die er wel martial uit ziet maar niet aan het front der troepen wenst te verblijven, stel voor dat er op je geschoten word.
Tot slot; Ook staatssecretaris Jack de Vries, verantwoordelijk voor het personeelsbeleid bij Defensie, gaat niet.
Deze mensen staan pal achter George Bush maar eigen mensen laten zij mooi in de stront zakken.
Largest Database of Images For Comments And Profiles at FreeCommentTags.com

1 opmerking:

Anoniem zei

Eimertje is een beetje jaloers?

Of een beetje bang om met vlag en wimpel voor aan de troepen het front tegemoet te treden.
Of dat hij bang is van zijn vrouw?
Denk maar eens in als je met 72 maagden bij Allah ligt te fosen en je vrouw komt toevallig boven bij Allah?
Dan moet je toch een aardige babbel hebben.
Dit voorrecht om met 72 maagden in de Hemel te vertoeven zal toch niet alleen voor Islamieten zijn?
Of zou: “Eimertje soms bang zijn als zijn vrouw bij Allah verschijnt dat er dan 72 knaapjes op haar wachten?
JA toch waarom een man en een vrouw niet?

Het is toch wel verdomd makkelijk om “Jan soldaat” de schuld te geven.
Maar zelf met hun doorgezeten zitvlees ver van alle ellende alleen denkend aan snoepreisjes zo smakeloos rapport te schrijven!