welkom

Welkom bij opa Jan

zaterdag, februari 02, 2008

behoudende politici bedonderen burgers

U raadt nooit wie dit heeft gezegd. U raadt het niet omdat u niet verwacht dat deze woorden uit de strot van Wouter de boskabouter zijn gekomen. Uitgelezen de man die ik ervan verdenk de "burgers" het meest te bedonderen, zegt dit? Dat kan niet waar zijn. Maar hij gaat al snel op een andere toer, hij heeft het n.l. over de internationale handel die ons al eeuwen goud oplevert, te denken valt onder andere aan Koninklijke Shell, waar hare majesteit wat aandeeltjes van heeft en waar Wouter vroeger en straks weer zijn centjes vandaan haalt, ach zij maakten het afgelopen jaar maar 26 miljard winst
Met behoudende politici bedoelt de schijnheilige Wouter natuurlijk Rita Verdonk en Geert Wilders. Hij verklaart tevens dat globalisering niet alleen Hosanna in den hoge is, nee dat hoeft hij opa niet te vertellen want dank zij de PVDA en CDA is het heel normaal dat er 20 Polen op 1 kamertje wonen, dat er teveel werk naar de lage lonen landen gaat,dat er steeds meer overlast van oostblokkers aan het ontstaan is, dank zij het beleid dat hij met zijn maatjes voert.
Tot overmaat van alles gaat meneer nog moeilijke woorden gebruiken ook. b.v. ‘modernisierungsverlierer’???? of ,,Het draagvlak voor globalisering zal dan langzaam maar zeker eroderen.
Ook dit is de taal van de PVDArbeider toch? Meneer vind dat de burger teveel naar de flanken uitwijkt, lees PVV of TON, logisch toch dat de gemiddelde burger het geleuter over globalisering, Islam gedoe, terrorisme en ga zo maar door zat begint te worden, en er genoeg van krijgt om "overruled" te worden door minderheden in de maatschappij, dag Wouter, dag JP dikke vinger.

Geen opmerkingen: