welkom

Welkom bij opa Jan

donderdag, november 15, 2007

Vogelvrij

Mevrouw Vogeldinges u weet wel de minister voor Wonen, Wijken en Integratie, is de weg een beetje kwijt. Och arme, zij is van mening dat door de rechtse partijen de boel schromelijk wordt overdreven. Hetgeen betekent dat zij in een andere wereld leeft als U en ik. Zij kijkt waarschijnlijk nooit naar "Opsporing verzocht" waar 95% van de misdaden gepleegd worden door lichtgetinte of donkerbruine figuren die allemaal met een buitenlands accent spreken. Zij heeft waarschijnlijk ook nooit gehoord van de Hofstadgroep, of van de rellen in Utrecht en Amsterdam. Mensch wakker worden en stoppen met dat geitenwollensokken geneuzel. Je intervieuws klinken enorm opgeblazen met steeds de nadruk op "IK", in je nota staan zoveel dingen die maken dat ik me als autochtoon zorgen moet gaan maken of mijn kleinkinderen hier nog wel een veilig en redelijk bestaan kunnen opbouwen.
Zij legt de schuld van dit alles bij Rita verdonk haar voorganger en dan zegt ze duidelijk dat Rita "ons" en daarmee bedoelt ze het kabinet Balkenende4 daarmee heeft opgescheept. De muts vergeet gemakshalve dat dit voortvloeit uit het kabinet Balkenende3, dus moet ze de hete aardappel neerleggen daar waarbij hij behoort n.l. bij JP Balkenende.
Zij verkondigt o.a.;"„Spierballentaal is het recept voor onveiligheid en voor verdere aanscherping van tegenstellingen.”
Sorry Ella dat is nu juist hetgeen de allochtonen doen, spierballen gebruiken.
Het uitgangspunt van haar nota is: ’Zorg dat je erbij hoort!’
Ja Ja heb je er wel eens aan gedacht dat de grote massa van de allochtonen er niet bij "wil" horen?
Wat zij ook wil, een allochtoon die zich gaat interesseren voor de Nederlandse cultuur, geloof me dat lukt je nooit, op een wijkfeest om integratie te bevorderen, heb ik afgelopen zomer zegge en schrijve een handvol oost europese medelanders gezien en dat ook nog omdat de barbeque gratis was, maar voor de rest noppes nada!
Dan zegt ze ook nog; "IK" spreek óók de autochtonen aan. „Van hen wordt verlangd de inspanningen(hihi) die de allochtone bevolking verricht op waarde te schatten.” Ze moeten openstaan voor mensen met een andere etnische, culturele of levensbeschouwelijke achtergrond. Actief burgerschap noemt Vogelaar dat.
U wordt bedankt mevrouw Vogelaar u heeft het wel aardig uitgevogeld maar vind u het erg dat opa niet in uw verhaal gelooft, laat staan er aan mee doet? Bovendien U heeft niets van de autochtone bevolking te verlangen, U bent toch alleen maar aangesteld om te dienen?
WikiPediA: Het woord minister is overgenomen uit het Latijn, waar het woord 'minister' dienaar betekent.

1 opmerking:

Anoniem zei

Het is toch van de boze dat deze schadelijke “Vogelmuts”!
Die de ondergang van het rijk der Nederlanden promoot!
Niet op de lijst van schadelijke vogels komt te staan en zo
mogelijk naar een onbewoond eiland wordt getransporteerd!
Of als alternatieve straf 5jaar wonen tussen allochtonen als stage plaats!
Simon.