welkom

Welkom bij opa Jan

maandag, november 26, 2007

Regeren!

"is vooruit zien"
Geloof me of niet de eerste Nederlandse regering die vooruit kijkt moet nog geboren worden.

Gedurende een dertigtal jaren zijn de diverse regeringen al aan het werk(???) om het onderwijs te verbeteren. Opa moet zeggen het is een grandioos succes geworden, zij, de leerlingen hebben meer tussenuren als lesuren. Doordat zij zoveel tussenuren vrij zijn of als er geen docenten zijn is de kwaliteit van het onderwijs met een enorme snelheid teruggelopen.
Hetgeen blijkt uit bijvoorbeeld het begrip Nederlandse taal. “ Jullie wouden het maken”We weten elkaar te “berijken” “Nu gaan “ze” stoer doen” “Dat wilt u niet “weeten”
Om maar te zwijgen over hoofdrekenen. Daar hebben onze relschoppers nog nooit van gehoord,
Dit is de toekomst van Nederland, dank zij alle kabinetten die het zo goed wisten te verkondigen. Pure geestelijke armoede hebben zij gebracht.
Bij de scholierenacties zijn maandag in Haarlem, Hoofddorp en IJmuiden in totaal twaalf jongeren opgepakt. Ze hebben zich schuldig gemaakt aan het gooien van stenen en eieren, vernieling en baladigheid.
Apeldoorn.
Ze zijn opgepakt voor verstoring van de openbare orde. Ruiten gingen aan diggelen. In een fietstunnel gooiden scholieren met tegels.
Alkmaar.
De aanhoudingen waren onder meer voor het opblazen van een putdeksel, het vernielen van een raam van een auto, baldadigheid en het slaan en beledigen van politieagenten.
In Amsterdam leken de demonstrerende scholieren gisteren meer op relschoppers dan op stakers. Daar gaan ze zelf ook prat op: „Amsterdam, hooligans!’’
In Tilburg raakten drie docenten gewond toen ze werden belaagd door leerlingen van een andere school. De leraren werden geschopt en geslagen.
Met dank aan Groen Links en LAKS hebben al deze evenementen plaats gevonden, over de kosten zullen we het niet hebben en dat er nog heel wat rottigheidjes door de pers in opdracht van hogerhand onder de pet zijn gestopt staat wel vast.

Wat in feite het meest stoort als je de krant leest zijn de commentaren van zogenaamde ouders die er trots op zijn dat “hun”kinderen” dit doen. Oh ja, zoals op dit filmpje te zien en te horen is Hamas Hamas Hamas , alle joden aan het gas.
Zo begon het in de dertiger jaren ook!

15 November hebben die klootzakken van een Balkenende, Rouvoet en nog wat andere mislukkelingen op scholen staan brabbelen over “respect” en “normen en waarden” Stelletje hufters jullie moeten gewoon zorgen dat de jeugd elke dag van 9 tot 4 naar school gaat en dat er voldoende docenten zijn.
Stop eens met het geld van de belastingbetaler aan zinloze buitenlandse missies te verdoen, gebruik dat geld in “eigen land” voor “eigen volk”

1 opmerking:

Anoniem zei

Mijn ouders zeiden in mijn jeugd als ik iets verkeerd deed:
Ga zo door! Dan wordt je nog te dom om voor de “Duivel” te dansen!
Als ik nu kijkt hoe de jeugd nu met taal en rekenen omgaat geloof ik dat de “Duivel” niet eens wil hebben dat ze voor hem zullen dansen?
En dan die kreet van “Hamas-Hamas-------------------,
Alleen die kreet is al zo oerdom!
Door de dommigheid van deze mensen is het “Joodse Volk” juist een van de slimste volkeren ter aarde geworden!
De slimste Joodse mensen hebben in al die eeuwen weten te ontkomen aan de achtervolging van de “domme volkeren”.
Hierdoor heeft men zelf selectie toegepast in wijsheid en slimheid!
De eerbied voor het Joodse volk staat bij mij op een hoog pijl!
Andere Volkeren en Geloven die hier tegen in gaan zijn zo dom als een achtereind van een
------Knor-knor –knor!
{Mijn excuus voor aan het varken.}
Simon.