welkom

Welkom bij opa Jan

vrijdag, november 09, 2007

Er was eens.




een “döner kebab” dat is een soort draaiende gehaktstaaf en die maakten zij in het land der onbegrensde mogelijkheden minister van sociale zaken, omdat de houdbaarheid datum als minister van justitie was verstreken. Aangezien hij uit een geslacht van stijf gereformeerden kwam schuwde hij de leugen niet, u weet er zijn maar twee dingen in het leven die u besodemieteren, dat is motregen en gereformeerden.
Eerst de zaak met de GPD; Vrijdag 9 november 2007 - DEN HAAG - Minister Donner (CDA) van Sociale Zaken en Werkgelegenheid ontkent dat zijn departement op grote schaal gebruik maakt van informatie die op onrechtmatige wijze is verkregen.
Maar hij had wel eens een niet gepubliceerd artikel gelezen waar hij bezwaar tegen had gemaakt.
Met andere woorden niet op grote schaal, maar dan toch wel op minder grote schaal en dat is nu juist waar het om gaat. Lieve gehaktstaaf als je even tijd hebt lees dan het “Het negende gebod
Gij zult geen valse getuigenis spreken tegen uw naaste.”
Dus doe dat dan ook niet!
Volgende zaak: Ontslagrecht.
Meneer de gehaktstaaf of te wel “doner kebab” wil dat de baas u zonder meer op straat kan schoppen zonder het CWI in te schakelen. Het is echt een fijne man om als minister van sociale zaken te hebben vooral met de nadruk op sociaal.
Na afloop van het topberaad constateerde minister Donner van Sociale Zaken dat „de wil er is” om eruit te komen.
Dan staat hij alweer te liegen, want PVDA cherubijn Tichelaar beweert het volgende; Ook de woordvoerder van PvdA-fractieleider Jacques Tichelaar zegt dat het gesprek in het Catshuis weinig heeft opgeleverd.
Ja en dan gaan de andere nog strenger in de leer figuren van de CU ook nog een duit in het zakje doen en daar krijgt opa de slappe lach van. Lees en huiver. In het Reformatorisch dagblad staan 2 artikelen in het eerste laat men weten; Zijn oorspronkelijke plan is door de PvdA onaanvaardbaar genoemd en ook de ChristenUnie heeft grote bezwaren.
Dan het 2e artikel;
Maar Donderdag lekte tevens een alternatief plan uit dat de ChristenUnie heeft ingebracht om de impasse over het ontslagrecht te doorbreken. De partij wil dat de Centra voor Werk en Inkomen straks geen rol meer spelen bij ontslagaanvragen, maar dat er wel nog sprake is van een toets bij de rechter.Wat een stiekemerds.

1 opmerking:

Anoniem zei

“döner kebab”

Precies uitgedrukt zo als hij is!
Een stuk vlees gerold in een pannenkoek?
Fijn Gereformeerde persoon die zo vals is als een slang!
Overal zijn gereformeerde kont uitdraaien zonder ook maar een stukje verantwoording afleggen!
Een heilige viespeuk die alleen zijn zakken zit te vullen!
Geen wonder dat de kerken leeg lopen met zulke personen in de kerk!
Ik word al misselijk als ik die persoon in de kamer ziet zitten?
Simon.