welkom

Welkom bij opa Jan

donderdag, november 22, 2007

Taliban




Nederland oneens met alarmerend rapport Afghanistan.

De Taliban is sterk in opmars, vooral in het zuiden. Meer dan de helft (54 procent) van het Afghaanse land herbergt momenteel ''een permanente aanwezigheid'' van de Taliban. De radicaal islamitische beweging is in sommige delen feitelijk de enige en onbedreigde autoriteit die de infrastructuur, de plaatselijke economie en de burgers onder controle heeft.
Maar er moeten tienduizenden extra militairen naar het land worden gestuurd omdat de Taliban er anders de macht dreigen over te nemen

'Taliban aan de winnende hand'
Door OLOF VAN JOOLEN
ROTTERDAM/LONDEN - De taliban zijn aan de winnende hand. Ze hebben meer dan de helft van Zuid-Afghanistan in hun macht

De denktank stelt dat het intussen niet meer de vraag is óf de Taliban zullen terugkeren in de straten van de hoofdstad Kabul, maar wanneer dat gebeurt en in welke vorm. (ANP)

Iesse toch heel andere verhaal alse minister president "langeBalkenellende" en fijn gristelijke minister van Middelkoop ons vertelle!

Want nu blijkt dat we in het 652.090 vierkante kilometer tellende Afghanistan slechts een paar vierkante kilometer onder controle hebben.

Hallo vriendelijke zakken van het kabinet stop eens met zoveel geld te pompen in deze doelloze strijd die je nooit kan winnen. Denk eens aan hen die voor een hoop zand hun leven hebben gegeven. Lieg het Nederlandse volk niet voor met kul verhalen dat het zo goed gaat.
"Minister president probeer eens een vent te worden en kruip niet altijd weg achter je vazallen"

Neem een voorbeeld aan Nicolas Paul Stéphane Sárközy de Nagy-Bocsa beter bekend als "Sarko" een president die beslissingen weet te nemen>

1 opmerking:

Anoniem zei

Een “Balkende ezel”die is niet gevaarlijk!
Maar een fijne gereformeerde “Ezel” die BIJT zodra je hem de rug toekeert!
Simon.