welkom

Welkom bij opa Jan

vrijdag, augustus 01, 2008

Normen? Waarden?

"SP wil opheldering over vakantiewoning Willem-Alexander"
Het is wel komkommertijd en onze hoogheden denken dat eenieder nu geestelijk in diepe rust is, maar dat is niet helemaal waar.
Wat gebeurt, onze hoogheden laten in mozambique een buitenverblijfje bouwen, als appeltje voor de dorst, want misschien moeten zij nog wel eens hun biezen pakken (hallelujah, prijs den Heer) zodat zij een mooi onderkomen hebben voor het geval dat.
Zij zelf zeggen dat dit een soort ontwikkelingshulp is, nou vergeet dat maar, ons koningshuis heeft nooit aan ontwikkelingshulp gedaan voor derden, zo ook niet in dit geval, want wat blijkt; Volgens een blad krijgen vier overheidsfunctionarissen een gratis huis in ruil voor hun diensten. SP-Kamerlid Ewout Irrgang wil weten of het artikel klopt. Bij de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD), de woordvoerder van het Koninklijk Huis, was woensdagavond niemand bereikbaar voor commentaar.

Nee als er stront aan de knikker is krijg je niemand te pakken voor commentaar Erwout, dat had je moeten weten!
Dus als opa het goed begrijpt, wordt het stulpje van onze belastingcenten betaald en gaat de project ontwikkelaar in opdracht van onze hoogheden trachten de overheden om te kopen, zodat op de nota het volledige bedrag komt te staan maar dat zij de helft van dit bedrag in eigen, al goed gevulde, zak steken.
Het ergste van alles is dat deze mensen de mond vol hebben over het verbeteren van de wereld en God verhoede het straks onze koning en hi hi koningin worden.
U vraagt zich af waarom dat "hi hi". Moet je even nadenken over ons volkslied wat al zo belachelijk klinkt en daar moet dan nog Argentinie bij komen.
We zijn al van Duitschen bloed, den Koning van Hispanje hoort er ook al bij, moet dus ook nog het lachebekje uit Argentinie ingevoegd worden.
Opa heeft alvast een nieuw volkslied uitgezocht, waarvan acte!

Link naar het artikel.

Geen opmerkingen: