welkom

Welkom bij opa Jan

dinsdag, augustus 05, 2008

Ziekenhuizen

"Ziekenhuizen maken niet genoeg winst."

Hier kan je dus uit opmaken dat opa oud wordt. Die heeft toch altijd gedacht dat ziekenhuizen er zijn om mensen beter te maken. "Dom Dom Dom"
Het blijkt dat ziekenhuizen er zijn om winst te maken. Kijk dat is gekomen doordat de PVDA in nauwe samenwerking met het CDA en de CU tot de conclusie zijn gekomen dat het niet relevant is om mensen beter te maken, maarrrrrrrrrr dat het veel belangrijker is dat er winst wordt gemaakt! Opper Goeroe Klink met zijn vrome kop gevolgd door het gereformeerde afgezogen koppie van Rouvoet denken bij zich zelf waar maak je je druk om; "Wij gaan toch naar de hemel"
De heidenen en andersdenkenden gaan naar het "Gehenna", U weet wel de plaats waar het vuur nooit dooft.
Dus als een ziekenhuis niet voldoende winst maakt, doeken we het gewoon op. Simpel een kwestie van wat meer op de knieen en bidden of God je wilt genezen, want dit kabinet heeft de pegulanten nodig om de grote zandbak genaamd Uruzgan van "kanonnenvlees" te voorzien! Kosten 2 miljoen per dag zonder de kosten van nazorg en uitkeringen voor militairen met geamputeerde lichaamsdelen, die dan teruggekomen ook weer de klos zijn omdat het ziekenhuis waar zij behandeld moeten worden net opgedoekt is omdat zij niet genoeg winst hebben gemaakt en de pegulanten die dat ziekenhuis had kunnen redden naar die grote zandbak met baardapen is gegaan. Dat werd toch vroeger een "vicieuze cirkel" genoemd?

Lieve mensen wake up wake up, laat je stem toch eens horen, dat we het kabinet Balkenende zat zijn, dat we meneer Bush zat zijn, dat we de kunstmatig opgefokte olie prijzen zat zijn.Dat we alle stomme regelgevers zat zijn, Dat ik in mijn stamcafe gewoon een peuk kan roken. Dat we alleen maar lastig gevallen worden door gefrustreerde met alles gestopten, ze roken niet meer, ze neuken niet meer, ze zuipen niet meer, ze hebben niet meer lief, ze lachen niet meer,het enige wat men nog kan is zijken overloos gezijk en zelfs dat doen ze nog op de bril en naast de pot.Zo, dat ben ik kwijt!

Link naar artikel 1, artikel 2

1 opmerking:

Anoniem zei

Wake up wake up?

Hoe moet je de slappe hap van Nederland nu nog in beweging krijgen!
Het zijn mensen met een kromme duim van het Sms, en een rood oortje van het luisteren aan de mobile telefoon!
Vierkante oogjes van naar de seks films kijken op TV of PC? Zich een stoere bink voelen als zij een mindere met velen in elkaar trappen.
Geen normen en waarden meer kennen.
Dit is het eind resultaat van hele bevolkings groepen in Nederland die hun kinderen met ouderwetse opvoeding normen en waarden, vergeten hebben op te voeden.
Deze normen waren al vele eeuwen oud en voldeden aan hun regels.
We worden geregeerd door frustro’s en macht wellustelingen welke over lijken gaan.
Gelijk de Stasi en SS.
Straks geen uitkering meer op hun oude dag. Ook niet aan kunnen kloppen bij hun kinderen!
Wat zal dat een zooitje worden!