welkom

Welkom bij opa Jan

zondag, augustus 17, 2008

Rotterdam

Rotterdam is altijd al een beetje zonderlinge stad geweest, ze organiseren er ook de meest vreemde dingen, zo lang het geld op levert uiteraard.
Bij een aantal dingen heb ik toch zo mijn bedenkingen, zoals er zijn; met maffe vliegtuigjes over een dicht bevolkt gebied scheuren, ja, er zal maar.
Ho ho, helemaal fout opa dat is "doemdenken". Vandaag was er zoals men dat noemt de "Bavaria City Race" en niet te vergeten een Half miljoen mensen was bij Monaco aan de Maas.
Ja ja dat was effe lekker scheuren door hartje Rotterdam en dat over een afstand van "4 ja Vier hele kilometers", de bolides hebben voor een heel jaar de lucht verpest en U mag op het terras geen sigaretje meer roken.
Ja en als klap op de vuurpijl reed er ook een echte milieu vriendelijke bolide tussen. Nou nou meneer Opstelten als U de VVD net zo dubbel gaat besturen alsdat U dit evenement hebt georganiseerd is de VVD binnen de kortst mogelijke tijd een splinterpartij. Oh dat is het al? Dan heeft opa niets gezegd. Ik hoop alleen dat de volgende burgervader dit soort evenementen in Uruzgan gaat organiseren, hebben onze jongens ook nog eens een verzetje.

Geen opmerkingen: