welkom

Welkom bij opa Jan

zaterdag, augustus 11, 2007

Take it easy

Doe het op je gemak
Amerikaan eist miljoen van bloemist
WASHINGTON - Een man uit Texas eist 1 miljoen dollar schadevergoeding van een bloemist die zijn vrouw erachter heeft laten komen dat hij twaalf rode rozen aan zijn minnares had gestuurd.
Kan hij zijn eigen vrouw ook eens een bloemetje geven.

Meer kinderen in aanraking met politie
RIJSWIJK - Het aantal kinderen dat in aanraking komt met de politie groeit flink, meldt RTL nieuws. Bij bureau Halt zijn in de eerste vier maanden van dit jaar 700 kinderen onder de 12 jaar aangemeld. Dat zijn er 40 procent meer dan vorig jaar.
JaJa, pappie en mammie werken, kindje sleutel om nekje en zoek het verder maar uit! Wat een maatschappij.

DEN HAAG (ANP) - VVD-leider Mark Rutte vindt het ,,ronduit beschamend'' hoe PvdA-leider Wouter Bos omgaat met zijn partijgenoot Ehsan Jami, de voorman van het comité voor ex-moslims.
Had Mark dan anders verwacht?

Portugese politie: Madeleine mogelijk dood
AP
PRAIA DA LUZ - De Portugese politie houdt er rekening mee dat de vermiste Britse kleuter Madeleine McCann niet meer leeft. Dat heeft hoofdinspecteur Olegario Sousa zaterdag gezegd in een interview met de BBC.
Ja, als het bloed aan de muur zit kan je daar wel van uitgaan. Daar heb je geen Portugese hoge school voor nodig!

Verdachte fatale overval avondwinkel bekent
16 jaar en dan zoiets op je geweten hebben. Sorry domme opmerking, dit soort knullen heeft geen geweten. Straf? Loopt over 3 jaar weer vrij rond!

Bijtgrage hond vergrijpt zich aan baby
Uitgegeven: 11 augustus 2007 11:47

AMSTERDAM - Een halfjaar oude baby is gewond geraakt nadat de hond van het gezin zich aan het kind had vergrepen. Het dier, een kruising tussen een Stafford en een Bulldog, hapte vrijdagavond in een woning in Groningen plotseling toe.
Dat doet ie anders nooit Zo'n kruising, trouwens geen enkele hond die je net hebt, laat je in de buurt van een baby komen. Het blijven dieren.

Dus lieve mensen, hou het rustig anderen zorgen wel voor de heisa!

Voor nu en de komende week "Take it easy"

1 opmerking:

Anoniem zei

De laatste dagen volg ik vol verbazing het nieuws, het wordt met de dag gekker en asocialer in Nederland. Of ligt dit aan mij en zijn we altijd al een asociaal volkje geweest?