welkom

Welkom bij opa Jan

maandag, augustus 20, 2007

Opa

wordt zo moe van:
Religies,

Zeker 200 doden bij aanslagen Noord-Irak op
de Yazidigemeenschap.
Dat is een oude, overwegend Koerdische sekte die een engelenfiguur vereert die door sommige moslims en christenen als de duivel wordt beschouwd.
Vier vrijwel gelijktijdig uitgevoerde zelfmoordbomaanslagen op een religieuze gemeenschap in het noordwesten van Irak hebben dinsdag aan 200 mensen het leven gekost. Ongeveer 300 mensen raakten gewond, zo meldde het Iraakse leger.

Volgende:
Schrijfster Nasreen moet India uit,
of zij krijgt een prijs op haar hoofd!
Moslimgeestelijken in de Indiase stad Calcutta hebben gisteren een ultimatum gesteld aan de Bengaalse schrijfster Taslima Nasreen. Als ze India niet verlaat, dienen gelovigen haar te doden.
Nasreen moet volgens sommigen binnen een maand, volgens anderen binnen vijftien dagen vertrekken. Wie haar daarna doodt, krijgt omgerekend 1800 euro.
Dit gebeurt in een land dat er prat op gaat een "democratie" te zijn en waar de Islam maar 13,4% aanhangers onder de bevolking telt!

Zo lang er nog zulke dwazen rondlopen en hun zin krijgen en de meerderheid van de goedwillende Islamieten hun mond houden i.p.v. eens te laten horen dat deze barbaarse wreedheden niet te tolereren zijn, geloof ik geen woord van de slogan;
"Islam isse tog liefde?????"

Geen opmerkingen: