welkom

Welkom bij opa Jan

zondag, augustus 19, 2007

Jan Pronk

Jan Pronk wil voorzitter PvdA worden
Jan Pronk, die meer aan de PvdA te danken heeft dan de partij aan hem, ontpopte zich deze week als aanvoerder van de vijfde colonne in de sociaal-democratische gelederen.
Heeft u hem gezien bij Nova? Je kan aan de man zijn lippen zien dat hij in zijn leven alleen maar "geluld" heeft, het zijn net rubberlappen geworden die als schaamlippen heen en weer flapperen. Gewerkt heeft hij nog nooit altijd een super ambtenaar geweest die met Duitse grondigheid de boel aan elkaar lulde. Bovendien smeet de man vrolijk miljoenen van ons belastinggeld in de bodemloze put die "derde wereld" heet en die hem uitkotste toen de geldkraan dichtgedraaid werd. Ja en als je eenmaal bent uitgekotst in het buitenland kom je weer lekker terug naar Nederland en gaat daar op z'n Hollands gezegd "de boel opnaaien"

En dan lees je in de krant:
Onbegrijpelijk wat PvdA'ers Bos aandoen
Het is onbegrijpelijk wat PvdA'ers zichzelf en hun leider Wouter Bos aandoen.
Zitten ze na vijf jaar eindelijk weer eens in de regering, gaan ze opeens beginnen over een wisseling van het leiderschap. Wouter Bos zou niet deugen en moet vervangen worden; het is meelijwekkend.

Nu heeft Wouter onze boskaboutert het er ook wel naar gemaakt want veel beloven en weinig geven doet de gek in vreugde leven.
Alleen de gek uit die tijd bestaat niet meer, de gek van deze tijd heeft genoeg van de PVDA en daar gaat 5e colonnelid Jan Pronk verandering in brengen.Halleluja prijst den Heer, mag ik het dan toch nog beleven dat deze partij onder leiding van onze Jan terugvalt naar "nul" zetels?

Geen opmerkingen: