welkom

Welkom bij opa Jan

donderdag, juni 21, 2007

Zo is het

Cohen twijfelt over politieactie in Zuidoost
Uitgegeven: 21 juni 2007 17:35
Laatst gewijzigd: 21 juni 2007 17:50

AMSTERDAM - De Amsterdamse burgemeester Job Cohen zet vraagtekens bij de politieactie vorige week in een horecazaak in het stadsdeel Zuidoost.

Een aantal gemeenteraadspartijen toonde zich zeer kritisch over de inval. "De bijvangst is wel heel erg groot", zei Judith Sargentini van GroenLinks.

De politie pakte 103 West-Afrikanen op. Justitie gaat tien van hen vervolgen, omdat zij bijvoorbeeld valse documenten bij zich hadden. 65 Arrestanten zitten nog vast en moeten het land waarschijnlijk verlaten.
Largest Database of Images For Comments And Profiles at FreeCommentTags.com

Lieve Job,misschien kan je samen met Judith een lekker kopje thee gaan drinken bij die 103 west afrikanen en je excuus aanbieden omdat de politie gewoon heeft gedaan wat zij behoort te doen, ongewenste vreemdelingen opsporen en uitzetten!

Jeugdzorg maakt Rouvoet harde verwijten
Voorzitter Hans Nieukerke stelde dat Rouvoet woensdag in een Kamerdebat heeft 'gejokt'. De minister had verklaard dat het geld voor de jeugdzorg niet door alle provincies is uitgegeven.

DEN HAAG - Minister André Rouvoet (Jeugd en Gezin) stelt 40 miljoen euro extra beschikbaar om de wachtlijsten in de jeugdzorg weg te werken. Hij heeft dat woensdagavond in een brief aan de Tweede Kamer geschreven.

'Niets geleerd van drama-Savanna' van onze redactie binnenland HAARLEM - De directie van Bureau Jeugdzorg in Noord-Holland is gisteren opgestapt, omdat het tweetal volgens Gedeputeerde Staten te weinig lering heeft getrokken uit de zaak-Savanna.

Opa heeft toch maar steeds het gevoel dat "André" vanwege het pluche de Gristelijke Moraal een beetje aan het verloochenen is.
Hij wordt beticht van "jokken" Hij trekt geld uit voor de verkeerde projecten want de 2 die opgestapt zijn zullen nog wel een gouden handdruk ontvangen vanwege hun geklungel in de zaak "Savannah"

Hij gaat het fijn gristelijke feit verloochenen dat het gezin de basis is van een gezonde samenleving, hij moet voorop gaan in de strijd om moeders met kleine kinderen te leren dat zij thuis moeten zijn om hun kroost op te vangen en niet met een sleutel om hun nek een probleem jongere te laten worden.

Tot slot staat hij voor de TV te brallen "ik, ik" trek 40 miljoen uit, bla bla bla. Fijne man gaat U die 40 miljoen uit eigen zak betalen???
Als dit niet zo is, zeg dan in het vervolg; "wij", het kabinet hebben besloten om 40 miljoen uit te trekken.
Largest Database of Images For Comments And Profiles at FreeCommentTags.com
Want het zijn uiteraard wel onze belasting centen waar u dik mee loopt te doen, u wordt een karikatuur van mevr Agnes van Ardenne, die was ook altijd zo gul, alleen te gierig om haar eigen drankje te betalen.

Geen opmerkingen: