welkom

Welkom bij opa Jan

woensdag, juni 13, 2007

Laat me



Jongeren branden sporthal plat
GRONINGEN - De politie in Groningen heeft vier jongeren aangehouden die ervan worden verdacht een sporthal in de wijk Lewenborg in brand te hebben gestoken. Het sportcomplex brandde daardoor zondagavond 29 april nagenoeg geheel af.

De verdachten hebben volgens eigen zeggen niet echt een motief voor hun daad gehad. Waarschijnlijk zijn ze uit verveling op het idee van de brandstichting gekomen.

Bos: Gedaan wat kon aan salaris Hoogervorst
Hoewel het salaris met 270.000 euro beduidend hoger ligt dan dat van premier Jan Peter Balkenende (171.000), vindt Bos de beloning in dit geval acceptabel. In een debat woensdagavond wees hij erop dat de nieuwe AFM-baas, oud-VVD-minister Hans Hoogervorst, in een vergelijkbare functie in het bedrijfsleven 120.000 euro meer zou kunnen verdienen.
Daarnaast was de selectieprocedure vrijwel afgerond toen Bos als minister aantrad en vond hij het ,,niet fatsoenlijk'' om de benoeming blijvend te blokkeren totdat het salaris onder dat van Balkenende zou zijn gezakt.

Dit noemen ze nu wegkruipen voor hetgeen je afgesproken hebt in je regeer akkoord. Slappe was dus, maar van de PVDA valt niet anders te verwachten toch?

Boerenzoon bekent moord op moeder
Uitgegeven: 13 juni 2007 16:13



ROTTERDAM - De dode man die dinsdagmorgen in Rotterdam door de brandweer werd gevonden is door een misdrijf om het leven gekomen.

Dodelijke steekpartij in Amsterdam
Uitgegeven: 13 juni 2007 22:04

AMSTERDAM - Een 41-jarige man is woensdag om het leven gekomen door een steekpartij in Amsterdam-West. Dat heeft de politie laten we
ten.

Steekpartij Rotterdam
‘Het ging juist hartstikke goed met Feijenoord’
Een fietsendief stak in Rotterdam een achttienjarige jongen dood. Over de precieze toedracht lopen de meningen uiteen. „Hij kwam helaas in het mes terecht.”



Opnieuw minder moord en doodslag
Uitgegeven: 13 juni 2007 10:03
Laatst gewijzigd: 13 juni 2007 11:59

Ja en als ik dan zoiets lees vraag ik mij af waarom staat de krant dan elke dag vol met bovenstaand nieuws, of loopt opa achter en is moord en doodslag een normaal iets geworden.
Gaat u maar rustig slapen en laat me!

Geen opmerkingen: