welkom

Welkom bij opa Jan

vrijdag, juni 01, 2007

Incident

Largest Database of Images For Comments And Profiles at FreeCommentTags.com

Achterlaten baby in hete auto 'incident' van onze redactie binnenland DEN HAAG - Halle Belgie-
Een moeder die haar baby in de auto achterlaat en urenlang vergeet, moet gezien worden als een incident. Dat is de stellige indruk van woordvoerders bij het Openbaar Ministerie en het landelijke politiekorps.

Iets soortgelijks gebeurde woensdag in Baarle-Nassau, waar een lerares haar elf maanden baby op het schoolplein in de auto achterliet. Ook hier werd het kind dood terug gevonden.

Hoe is het in Gods naam mogelijk om je baby te vergeten en er dan mee weg te komen als zijnde een "incident"Is dit niet zoiets als, grove nalatigheid de dood ten gevolge hebbende en hoort daar geen proces bij? Waarna alsnog, wegens verzachtende omstandigheden, vrijspraak kan volgen. Zoiets als incident beschouwen zou evil people op een idee kunnen brengen.

Den Haag, 1 juni. De verkiezingsnederlaag van de PvdA is te wijten aan een „onduidelijke identiteit en een tekortschietende regie". De campagne verliep „rammelend" en partijleider Bos heeft strategische fouten gemaakt.
PvdA-leider Wouter Bos accepteert het rapport-Vreeman zonder voorbehoud. Hij accepteert ook de kritiek op de campagne. Hij beschouwt het rapport als ''een grote dikke streep'' onder wat er de afgelopen maanden is misgegaan. (ANP)
Met andere woorden het moet gezien worden als zijnde een "incident"

Bloedbanken mogen homo's weigeren
AMSTERDAM - Bloedbank Sanquin mag mannen met homoseksuele contacten blijven uitsluiten van bloeddonatie. De Commissie Gelijke Behandeling heeft dat vrijdag bepaald.
Het moet bij wet verboden worden dat mensen met homoseksuele contacten als bloeddonor mogen fungeren.
Althans dat is de mening van opa Jan maar misschien is hij ook een "incident"

3 opmerkingen:

Mevrouw Zelf zei

Hallo Opa,

Kijken of ik op deze manier een reactie kan achterlaten!

Mevrouw Zelf zei

Ook ik snap er helelmaal niets van! Dat mensen hun kind kunnen vergeten. Ik ben geen moraalridder, maar heb zoonlief nog nooit alleen gelaten. Zelfs niet als hij lag te slapen overdag en ik eigenlijk naar de buurtsuper op de hoek wilde. Het is triest genoeg en ik denk dat een moeder als die van bijvoorbeeld het meisje Madeleine in Portugal al zo erg gestraft is, dat een ergere straf niet denkbaar is... Datzelfde geldt voor de moeders die hun kinderen "vergaten" in bloedhete auto's. Denk niet dat deze moeders ooit nog met zichzelf in het reine komen en dat lijkt mij de ergste straf die er is.. Straffen in

Mevrouw Zelf zei

Tjaa.... bloedbanken en homo's. Jij zal maar net degene zijn die bloed nodig heeft en er is slechts een homo die het kan geven. Neem je het niet aan dan sterf je ter plekke.... Ik ga dan toch echt voor het homobloed;) Dan maar het risico op besmet bloed, maar nog wel even verder leven!;)