welkom

Welkom bij opa Jan

maandag, mei 14, 2007

Ut moet nie gekker worden

Kuipertjes Maandag behoort echt tot het verleden. In vroeger jaren hadden de kuipers op maandag weinig tot niets te doen vandaar de benaming, opa heeft dat ook jaren volgehouden echter er is tegenwoordig zelfs op maandag "breaking news".

Zoals er is: Vrouw schopt konijn dood
AMSTERDAM -
Een 29-jarige vrouw in Houten heeft gistermiddag een konijn doodgetrapt. Ze heeft spijt betuigd, fijn voor het konijn!

Jumpende Hilbrand Nawijn wil jeugd laten bewegen
maandag 14 mei 2007 om 13:01
Na een gestrande politieke carrière heeft Hilbrand Nawijn zich op de muziek gestort. Zijn legendarische optreden in het SBS-programma So You Wannabe A Popstar krijgt een vervolg. De oud-minister presenteert zijn eerste single: Hey Jumpen. Het zou jammer zijn als hij weer zou stranden, opa heeft liever dat hij kopje onder gaat en nooit meer boven komt.

Man overleden na val van trap bij discotheek
Na een handje geholpen te zijn! Toch wel sneu als je 21 bent

Meerderheid Nederlanders tegen toetreding Turkije
Uitgegeven: 13 mei 2007 12:23
Maar we gaan er wel graag met z'n allen op vakantie!

Hakenkruizen bij examenstunt
HEEMSKERK - Een eindexamenstunt in Heemskerk is flink uit de hand gelopen.
Aan de buitenkant van het Kennemer College waren vrijdagavond op de ruiten hakenkruisen aangebracht en hadden jongeren sloten vernield.
Ach ja, het is Mei en dan hoort een hakenkruis er bij zoals de kip bij het ei. Wel gestudeerd maar niets geleerd

Angst voor domme studenten in collegebanken
De kwaliteit van het eindexamen in het voortgezet onderwijs staat ter discussie. Vanaf komend schooljaar worden de eisen aangepast. Critici vrezen dat het niveau daalt. Ze zijn bang voor domme studenten in de collegebanken.
Helemaal niet erg hoor de 2e kamer kan hen wel gebruiken.

Gelukkig is er ook nog vertederend nieuws.
Zomaar gevonden tussen alle bovenstaande ellende.

Mini-man wist me vandaag te verrassen met een simpel schilderij van zijn voetjes in de gele verf, zijn handjes in de groene verf en het middelpunt van dit speciale schilderij was een kusje met echte lippenstift! Ik ben een meer dan gezegend mens en tot op het bot ontroerd dat cadeautjes me dus blijkbaar wel iets kunnen doen!!! Zo verwend was ik blijkbaar niet!! En wat het verhaal helemaal compleet maakte vanmorgen was die dikke vette natte klapkus, vol op mijn mond. Lieve schat, jij bent de grootste schat die ik heb, daar kan geen cadeau tegen op!!
Laten we nog lang samen genieten van dit moois, wat zeker een ereplaats boven mijn bed gaat krijgen, als opa die spijker er in komt slaan!!!

Geen opmerkingen: