welkom

Welkom bij opa Jan

maandag, mei 28, 2007

Vandaag

Largest Database of Images For Comments And Profiles at FreeCommentTags.com
Mijn zus is aan chemokuur tig bezig, ze geniet van elke dag en gaat echt nog wel een poosje mee hoor, geboren vechtertje.
Opa redt het ook wel, ben nog nooit zo een echte opa geweest als nu, ben bang dat ik nooit meer aan de vierdaagse mee kan doen daar de ogen ook aangetast zijn wordt het zien van alle mooie dingen wat minder vooral als het warm is. Maar voor de rest gaat het prima, heb niets te klagen, geniet van elke dag, de wijn smaakt nog prima, het koken gaat me ook nog steeds goed af b.v vanavond heerlijke asperges met Hollandse doré’s, ham, gekookt ei plus een heerlijke saus erover.
Hou nog steeds van geintjes, kan het lonken niet laten, repareer nog steeds computers, installeer nog steeds bij vrienden en bekenden proggies.
Lees nog steeds met veel plezier het log van Mevrouw M. Hoorde zelfs al een paard galopperen waar de prins op komt te zitten die op zoek gaat naar haar.

Bokito wordt niet afgeschoten. Het was een soort "crime passionel"

Het kabinet bestaat uit mierenneukers, de pliessie is ook niet meer wat het behoort te zijn, het lukt me nog steeds niet om een voorbeeldig boeddhist te zijn, de flessen wijn en bier zijn veeeeeel te klein voor de prijs die je er voor neer moet tellen.
Daar zijn dan nog;
Minister Bert Koenders (1958, PvdA), die teveel belastingcentjes weg geeft aan bodemloze putjes.
Minister Guusje ter Horst (1952, PvdA)gaat 500 extra wijkagenten aanstellen, dat noemen wij dus gebakken lucht, tegen de tijd dat zij beëdigd zijn hebben wij de Sharia politie al.
Minister Jacqueline Cramer (1951, PvdA) wil de gloeilamp gaan verbieden, gat wat ongezellig dat kille spaarlampen licht, ik ga alvast een voorraad gloeilampen in slaan.
Minister Klink (CDA) wil de mogelijkheid beperken om in het buitenland thuiszorg of verpleging te krijgen. Deze kosten worden nu bijna altijd vergoed door de AWBZ. In totaal gaat het om 2 tot 3 miljoen euro. Geef deze man 4 jaar en u mag fijn alles zelf betalen uiteraard na het afdragen van uw premie. VERPLICHT EIGEN RISICO IN DE ZORG IN PLAATS VAN NO-CLAIM, ook uit de koker van meneer Klink.
Minister Verhagen (CDA) heeft 10 miljoen euro toegezegd voor AMIS, de vredesmissie van de Afrikaanse Unie. Hupsake, het lijkt Sinterklaas wel.
Ondanks mijn 200 euri ziektekosten verzekering mag opa van minister Klink een nieuwe bril uit eigen knip betalen

Ach ja, je moet maar zo denken elk volk krijgt de regering die het verdiend!
TOKIO, 28 mei. De Japanse minister van Landbouw Toshikatsu Matsuoka heeft maandag zelfmoord gepleegd. Kijk dat is nog eens een minister, betrapt op sjoemelen, harikiri , sorry zich zelf opgehangen.
Niet erg professioneel, hij leefde nog, voortaan even een beul van Bush lenen, dan valt je hoofd er ook nog af.
Maar voor de rest gaat het best, al het bovenstaande moet u maar met een korrel zout nemen, opa gaat er echt niet onder gebukt hoor.

2 opmerkingen:

IngKey zei

Een gezonde instelling die ik ook heb. Alleen ... soms zijn er van die dagen .... Maar vandaag gelukkig niet, vandaag is alles oke!
Kus van IngKey!

Het leven van opa Jan zei

Opa hoopt dat er veel van die OKE dagen mogen zijn.
Knuffel opa Jan